Довідка, необхідне для високої напруги і сильнострумовій буфера

C

ccchang

Guest
Привіт і поздоровлення всім,

Я в даний час розробляє функцію генератора для тесту.Опції генератора припускає генерувати 50 V пік-пік на 10 кГц.Тим не менше, я до сих пір з проблемою, коли на виході генератора функції завантажені малої навантаженні (50 Ом @ 500mA).

1.) Я використовую високої потужності операційний підсилювач (National Semiconductor LM675T) в якості буфера посилення єдності, але все ж вихід спотворюється при завантаженні з малої навантаженні.Ще не спробувати на звернення або не інвертується підсилювача, так як з теорії ці конфігурації збільшити вихідний опір.Вірно я кажу?

2.) Я також намагаюся на інвертор буфера (додається малюнок), але нам треба Напруга перемикання для NPN і PNP.Таким чином, синусоїда має плато в центрі.Крім того, в цьому випадку, PNP буде створювати багато шуму при досягненні залізниці.Я шукаю будь-який інший Високої поточного дизайну буфера, які відповідають цьому призначенню.

Спасибо заранее.

З найкращими побажаннями,
- CCChang
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

LM675T повинен працювати.Чи використовували ви рекомендованих схем для використання його в якості буфера посилення єдності (воно нестійке, при цьому прибутку <10 в іншому випадку)?

Ви впевнені, що ваш внесок сигнал не спотворюється?

Ваша два транзистора ланцюга потрібен деякий зсув належного видалення зони нечутливості, але я думаю, ви б краще отримати схему робочого LM675T.

Keith.

Привіт Keith,

Ви маєте рацію, я не використав їх рекомендованих схем.Завдяки Вашим керівництвом.Це допоможе багато чого.

Тепер, я спробував конфігурації другому малюнку нижче.Це працює.Разом з тим високий шум частота коливань дійсно створюють багато проблем при невеликому навантаженні (великий струм) буде завантажений.

Згадування у таблиці, коливань шуму при високій струму через землю сліду.Я думаю, що було обгрунтовано належним сліду.Чи є інші шляхи для підвищення стабільності?Інший спосіб відзначити дані це покласти невеликий ковпачок на вході, але зараз я не маленька шапочка спробувати.Чи означає це, насправді допомогти?З перших малюнку нижче, із застосуванням ковпачок через зворотний зв'язок також може допомогти стабільність, але це для інвертування.А як щодо для неінвертуючий?

До речі, з другої на малюнку нижче.Що таке правильне значення для величини резистора компенсації?Я поклав 50K Ом.Ще раз спасибі заздалегідь.
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Я не знаю, де ви отримали фігуру з 14 - це не дані LM675T у мене є.Semiconductor дані Національного пропонує 50пФ на 500pF через вхід, а не 12pF, так що може бути варто спробувати щось у цьому діапазоні, якщо у вас є під рукою.

Він також рекомендує, по крайней мере 1 Ом на виході, якщо навантаження ємнісного - це ваша навантаження ємнісний?

Чи використовуєте ви розділити постачання, або ви генерації віртуальної землі?При створенні віртуальної землі, то ця проблема може бути там - зонд віртуальної землі під великим навантаженням і подивитися, якщо воно стійко.

Я думаю, що найбільш імовірною причиною нестабільності на високих струмів макет пов'язані між собою.Токи дуже високою, щоб ви дійсно потрібно багато міді і добре продуманий PCB для того, щоб добре працювати.

Keith.

На малюнку 4 від застосування записку, написану Analog Device Engineer.Це великий статті, постає для читання.

http://www.analog.com/library/analogDialogue/archives/38-06/capacitive_loading.html

Тому, я спробував на додавання Cf (15pF) конденсатор паралельно резистор зворотнього зв'язку.Він служить дуже багато.Частота коливань високої немає.Підсилювач може працювати 33 Ом навантаження з 0,7 струму без коливань.

Я також намагаюся 100pF і 250pF через вхід, але Є ще маленький коливань відбувається.Так що я думаю, що буде дотримуватися зворотного конденсатора.

Цитата:
Чи використовуєте ви розділити постачання, або ви генерації віртуальної землі?При створенні віртуальної землі, то ця проблема може бути там - зонд віртуальної землі під великим навантаженням і подивитися, якщо воно стійко.

buffer.

Ви ще не показати схему з LM675 як буфер посилення єдності.

Важко обговорювати можливі проблеми, не знаючи фактичні схеми.

Я використовував інші ВП потужності (від ST) для аналогічних цілей.Я досить впевнений, LM675 буде працювати також.Ви повинні заплатити
увагу на пристрої мінімальної стабільної закритих отримати циклу, коли мають намір буфера операції.

ccchang пише:

На малюнку 4 від застосування записку, написану Analog Device Engineer.
Це великий статті, постає для читання.http://www.analog.com/library/analogDialogue/archives/38-06/capacitive_loading.html

Привіт Кейт і МКО,

Дякуємо за допомогу і керівництво.Я не отримав необхідного висновку.

Спасибо большое ще раз.

ccchang

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back