Довідка необхідна при TopSwitch ПІП

R

rajo

Guest
Я розробив ЛФМШ використанням Топ-II Switch сім'ї від влади Integartions.Вихідна напруга 12.5V, а сила 25W.Зворотного зв'язку з цим я використовую це opto/Tl431 зворотного зв'язку.
Моя проблема полягає в тому, що перемикач входить автоматичний перезапуск режимі весь час, отримувати вище, ніж 3,8 на виході під час "нормальної роботи".Це означає, що в колі зворотного зв'язку не працює, звичайно.

Я подивився на стік, і це виглядає майже ідеальною - ніякого шуму, навіть не до-сплески напруги, коли вимикач вимикається.

Що я бачу, і здається, що для мене джерелом проблеми є те, що після чергової включення циклу, на 3-4 superseceding

цикли дуже короткі, можна сказати, мінімальні, це, я думаю, причина того, що вихідна напруга не виходить досить висока, тому що

дуже скоро входить автоматичний перезапуск.Те ж саме відбувається, якщо я відключити зміщення намотування.

Топології я використовую від проектування 204A посилання, лише різницю R4 (40k, а), C1 (22u), D2 (MUR820) і C3 (100u).Перемикач Top224.

Я перебуваю в дуже великі неприємності з цим, і будь-яка допомога буде оцінили.Я пробував себе багато, додавши конденсатори з контролю і пін-код і т.д. Джерело але марно до цих пір

Я додаю топології Інституту історії партії

Спочатку ви повинні перевірити всі з'єднання, як щодо C2 1000mF це те ж саме, а потім перевірити полярність обмоток вони мають вирішальне значення, і третій перевірити Оптрон (краще його змінити), і погляньте на топологію друкованої плати Є деякі критерії, які будуть застосовані.І ще одне який сердечника трансформатора ви використовуєте-це добре для 100 КГц, і ти зробив обмотки з мінімальної індуктивністю паразит?

З мого досвіду роботи з такими пристроями, переконайтеся, що ви не надто багато індуктивність в обмотках (як правило, результатом недбало обмотки / будівництво, але що буде відображатися як шипи на V кваліфікованих кадрів).Я також знайшов, що вони дуже чутливі до суми намагнічуються струму необхідно в рамках будь-якої конкретної конструкції трансформатора.Цілком можливо, що це призведе до внутрішньої обмеження струму перевищення передчасно і, пристрій скидання сама.

Один із способів з'ясувати, є палицею поточного зонда в системі зливу і дотримуватися схилі висхідного струму на інтервал часу, що вимикач включений, і, щоб перевірити наявність різке збільшення нахилу в даний час (з вказівкою можливих насичення основної або в інших умовах, де обмотки починає вести себе як шматок дроту, а не індуктивності), або як альтернативний варіант випробування, вставте влади резистор в серії з стікати на нижній пік струму.Якщо пристрій поводиться (це буде за зниженими прохід-покласти, звичайно), ви знаєте, де шукати.Мені здається, магнітного струму занадто висока.

І ще одне: зірка точки заземлення на джерело дуже важливі!

Я думаю, що магнітний струм дуже високий,
Може бути, це можна використовувати ungap феритових трансформаторів, проблема в будь-якому випадку на трансформатор.

Дякую всім вам, хлопці за відгук.Я зняв перехід від друкованої плати і буде робити інтервенції на друкованій платі щодо підключення до джерела, ми сподіваємося, це буде рішення.Якщо ні, то я буду перевіряти трансформатора.

Спасибі ще раз, я міг би приїхати знову з результатами

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back