Довідка необхідна для PIC MCU

L

LoyC

Guest
може хтось показати мені, як написати програму, яка: (I) має 4 входи 5В на 4 різних контактів (скажімо, PORTA), з перемикачами на всіх з них. (II) вхідного контролю на 4 виходи (скажімо, PORTB) (II) вихід перемикатися щоразу 5V пов'язано. (Прес-перемикач раз = 1, прес-перемикач 2-й раз = 0)

Чому б вам потрібно microcontoller для таких завдань? Quad D-типу фліп-флоп + інвертор або просто JK-типу фліп-флоп буде функціонувати ж, як добре. Ці мікросхеми можуть бути знайдені в популярному 7400 і 4000 сімей

привіт, якою мовою ви хочете, щоб програма? мл

Чому б вам потрібно microcontoller для таких завдань? Quad D-типу фліп-флоп + інвертор або просто JK-типу фліп-флоп буде функціонувати ж, як добре. Ці мікросхеми можуть бути знайдені в популярному 7400 і 4000 сімей
Це через мого проекту вимогу. [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Поштові додали в 10:37 ---------- Попереднє повідомлення було о 08:55 ----------[/SIZE] [/ Microlab COLOR] [QUOTE =; 862465] привіт, якою мовою ви хочете зробити програми? мл [/QUOTE] З мови мат!

привіт, якщо це C, легко просто ініціалізації частини, як налаштувати контакти, як входи і виходи, якщо (input1 == 1) {OUTPUT 1 = 1;} покласти відповідні затримка між читанням перемикачів, щоб уникнути де-bounsing нормально це? мл

привіт, якщо це C, легко просто ініціалізації частини, як налаштувати контакти, як входи і виходи, якщо (input1 == 1) {OUTPUT 1 = 1;} покласти відповідні затримка між читанням перемикачів, щоб уникнути де -bounsing нормально це? мл
Мате, я думаю, у не зрозуміли цього, то, що я маю на увазі. Мені треба ж вхід 1, з отриманням 2 виходи. Схема виглядає наступним чином: http://www.edaboard.com/attachments/...568-tx_mcu-jpg , де p1.0, 1.1,1.2,1.3 і p3.0 є вихідні контакти (дозволяє говорити про PORTA MCU). Хоча за вхід, я планую використовувати 5V підключені до 4 входи (Припустимо PORTB), між ними Є кнопки. Висока стан, 1 на вході включається p1.0 і p3.0, коли кнопка натиснута один раз. Другим натисканням включається p3.0 але p1.0 буде включений. Те ж саме з 3 іншими входами, кожен з них призначений для включення P1.1, 1,2 і 1,3. До речі, THX для Намагаючись допомогти!

привіт я думаю, що я отримав те, що ви сказали, я опублікував частину програми, яка містить думку написати інше я думав, що ви можете заповнити прогалини, що ви хочете? Ви хочете, щоб я написав увесь код? мл

привіт я думаю, що я отримав те, що ви сказали, я опублікував частину програми, яка містить думку написати інше я думав, що ви можете заповнити прогалини, що ви хочете? Ви хочете, щоб я написав увесь код? мл
Sry мат, я просто заплутався в коді ... Ноно, звичайно, я не хочу весь код. У всякому разі, THX.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back