Довідка необхідна для PC-контрольованих бездротової Оголошення по USART

S

stalk3r21

Guest
Гей, хлопці, я роблю проект по бездротовій дошці оголошень, і мої коди на асемблері 1. Бездротовий модуль ZigBee, і це з комп'ютера на ПОС, 2. Дисплей матричний і дані будуть перенесені в EEPROM, який буде відображатися 3. Тільки один спосіб зв'язку з використанням USART від Zigbee до PIC6f628A 4. ПІК отримає нові дані, коли можна отримати ZigBee і зберігати в енергонезалежній пам'яті 5. ПК будуть відправляти дані через передавач ZigBee до приймача. Так, в даний час у мене є дисплей для роботи і все, і може відображати 128 символів. Все це попередньо завантажені в EEPROM. У мене виникли проблеми з частиною комунікації. Як я можу використовувати USART отримати стрічку даних і зберігати в EEPROM один байт в той час? Крім того, я не хочу робити виборчий метод. До нього додається кодувань, що я написав. 1. Новий + нова таблиця файлів працює нормально, і мені потрібно вставляти частини USART в неї 2. Файл USART RC є однією я написав для послідовного зв'язку з ZigBee. Код повинен працювати як: Показано з даних з EEPROM і коли нові дані отримані, він буде вважати, і зберігати в EEPROM, а потім почати розміщення знову і знову. Будь ласка, допоможіть. Спасибі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back