Довідка з 18F devlopement системи

Y

yoyoryu

Guest
Я тільки що купив 18F розвитку системи від mikroelectronika але я не можу отримати, щоб система працювала належним чином. Я встановив драйвери і mikroprog Suite на моєму комп'ютері. Коли я спробував скинути Hex файл із прикладів, наведених з системою, я не можу отримати його на роботу (я намагався великий). Може хтось мені допомогти? Я досить новими для мікрочіпів і розвитку

Чи можете ви бути більш конкретним? Що 18F розвитку ти купив? Чи можете ви програму чіп? Хіба ви встановите перемикач в потрібне положення провал на борту? Нещодавно я купити LV18F V6 розвитку системи, але я не пробував ще.

[URL = http://www.mikroe.com/eng/products/view/477/easylv-18f-v6-development-system/] EasyLV-18F V6 розвитку системи - Microchip PIC18J, PIC18K рада - Мікроелектроніка [/URL] -> це я купив розвитку. Коли я намагаюся скинути програму з прикладів, наведених, microProg гарантує, що програма пише, і коли я перевірити чіп порожній, програма показує, що є програма, написана на це. Що стосується я DIP-перемикачі намагався встановити їх, як з проводами є не багато допомоги. Ось чому я розмістив тут, може бути, ще кілька допомогу

перевірити у USB роз'єм, (Розвитку режимі перемички JX), може бути, бути в неправильному положенні. У мене є Picplc16v6and Dspicpro і велика робота. Ви повинні вказати раді живлення зовнішніх, а не з опцією перевірки USB.also в miKroprog Suite

Існує простий спосіб, вони продали вам продукт, вони повинні допомогти вам ... Треба mikroelctronica

Привіт, те ж саме, що Exnol тільки що сказав .. Але спочатку пройти через вашу інструкцію і зрозуміти, що всі перемички для і переконатися, що вони знаходяться в правильних місцях. Також перевірте, у вас є ви Pic чіп встановлений правильно і не зігнуті деякі з висновків під чіп замість того, щоб у гніздо. Мікро сайті також є дуже активний користувач форуму, щоб вони були народними, які повинні бути легко в змозі допомогти вам.

спасибі за допомогу ... я не думаю, що зовнішнє джерело живлення не має нічого спільного з програмою в чіп не працює. Я йду через посібників і намагається з'ясувати, що DIP-перемикачів середнього (Я досить новими для електронних схем, може бути, це моя головна проблема), якщо будь-хто може помістити деякі фото як розвитку повинен бути настроєний і приклад програми скидалися б надати велику допомогу

я не думаю, що зовнішнє джерело живлення не має нічого спільного з програмою в чіп не працює
Привіт, Так, може, особливо якщо використовується ноутбук або подібне, де. живлення USB може бути слабким. Як сказав раніше двічі ви б набагато краще, розміщеної на Мікро форуму, вони розділ спеціально для розвитку дошки проблеми - не має значення, якщо ви не купували його безпосередньо у них, вони будуть як і раніше допомогу і тих хлопців, мають ті ж дошки і може допомогти повторити ваш стан та проблеми і проведе вас через речі. Вони хочуть, щоб допомогти вам використовувати для коректного використання форуму, де б ви отримали його від його в своїх інтересах для народних щоб бути в змозі використати свій продукт легко.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back