Довідка для розуміння ОУ ланцюга ...

N

No22Ben

Guest
Мій викладач просто дав мені нове завдання ... Мова йде про операційний підсилювач, хоча він і не вчать нас, що-небудь про ОУ, але я хочу запитати, що ви розумієте по схемі нижче?? Просто хочу знати деякі пропозиції, дуже ціную вашу допомогу ~ ~ ~: посмішка:
Assignment1opamp.jpg

Я не впевнений, що я не можу бачити ваші ланцюга ... сподіваюся, що інші можуть допомогти вам.

Дякуємо за посилання ... Тепер я, чому я не міг бачити ваші ПОС ... її зв'язок виявляється заблокований для мене одне ... вибачте

Ви повинні бути в змозі зрозуміти, прочитавши [URL = # http://en.wikipedia.org/wiki/Operational_amplifier Inverting_amplifier] инвертирующего підсилювача Матеріал з Вікіпедії - вільної енциклопедії [/URL] Оскільки це завдання ви повинні робити все інше. .. Алекс

або ви можете спробувати завантажити зображення, ось посилання ... [URL = http://www.mediafire.com/imageview.php?quickkey=pkbv5pgo4sgmxru&thumb=4] Assignment1opamp.jpg [/URL] ... 69.24kb шкода, що я не знаю, який сайт дозволяє завантажувати фотографії, за винятком блогів>.

Я отримав його тепер, завдяки ... але я згоден з Алексом ... тому я буду бачити, як ми можемо думати разом, щоб зрозуміти цей підсилювач (насправді свого роду передпідсилювача, моно до квазі-стерео). Якщо це моє завдання, я намагаюся завантажити специфікації його Opamp TL082P спочатку навіть я буду в змозі зрозуміти лише 5% від його (щось більше, ніж 0% коштує для роботи на ньому;)) Додано: Q1: Чи є цієї схеми необхідно харчування? (Насправді, схема має кілька неправильних конфігурацій і зайві, тому вона має потребу в вас, який буде підготовлений, щоб зрозуміти, крок за кроком аналізу ми можемо спробувати працювати разом ... якщо у вас є час, звичайно)

Та я думаю, що потреби харчування ... Ну, мій викладач дав нам від 1 тижня до цього призначення, я не дізнаєтеся нічого про ОУ ще, так що тепер все ще в стадії дослідження ... : -?

Це добре, щоб знати заздалегідь, якщо ОУ поставляється один позитивний джерело як +5 В і землю (якщо негативний, позитивний висновок можна було б назвати землі), або поставляється двоїстої як +5 V, земля і-5V ... яку з них ви б взяти на себе для цієї схеми? одним або двома? (Я знаю, що ви очікуєте відповідь мав бути з використання викладач, я думаю, він просто забув згадати про це) Додано: В даний час, припустимо, це одне, як +5 V, цей випадок є дуже популярною. ОК?

та це виглядає дивно для ланцюга без джерела живлення, може бути, я просто говорю про це мій викладач завтра ... Спасибі за вашу нагадати

Я думаю, що це всього два ОУ із зверненням режимі пов'язаних як багатоступінчастий підсилювач ... Перший етап инвертирующего підсилювача ... Я не впевнений, про другий етап, але я думаю, якийсь фільтр .....

Ви добре зробили. Існує багато говорити про цю схему давайте почнемо ... поки Ви не повинні залишити. Що є метою C1 і як далеко вона може робити свою роботу тут? [SIZE = "3"] є його полярність (як показано на малюнку) чи не так? [/Size] Я припускав, схема забезпечена 5V і землю (одного джерела). Примітка: Це завжди добре, щоб отримати відповідь після того, як ми в змозі мати одну за себе першим (після мислення, звичайно) і не має значення, скільки те, що ми знайшли, що правильно чи неправильно, тому що в будь-якому випадку, це допоможе нам зрозуміти (і навіть обговорювати), що інший може дати нам в якості відповіді (повинні бути права).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back