Y
yougarage
Guest
Здравствуйте, я новачок в цьому форумі і мені дуже подобається! Я сподіваюся, що це відповідне місце, щоб знайти відповідь на мою проблему ... Я роблю обмежувач оборотів для мого мотоцикла. вона повинна працювати так: при об / хв перейти thresold я встановив, ланцюги "вирізати" поставки Виходячи з двигуна і збирається запалювання coil.You можна побачити схему на малюнку. Мікроконтролер частина працює добре (я використовую Arduino Nano), це правильно отримати об / хв і викликати оптрон, але іноді двигун продовжує працювати, а також якщо ланцюга в "скоротити умови". Я думав, що це може бути мікроконтроллер проблеми, тому я пов'язаний простого вимикача, що влада оптрон, коли я натискаю, але буває ж! Я також помітив, що якщо я видалити R14 двигуна coninue працює без проблем ... Я хотів, щоб цей вид макета мати з автономним живленням нормально закритий design.I хотів уникнути оптрон бути "на" весь час роботи двигуна. Я не знаю, якщо це схемне рішення можуть бути праві ... я думав, що це може бути проблемою задається індуктивного навантаження (котушки запалювання) ... [URL = http://images.elektroda.net/93_1302687787.jpg]
[/URL]