Довідка Перетворення ШІМ при зміні робочого циклу до синусоїди

T

tdawg001

Guest
Привіт, я намагаюся перетворити ШІМ сигналу в синусоїди. Мій ШІМ частота 15 кГц, і я намагаюся створити 400 вольт, 50 Гц синусоїдальної хвилі. Я знаю, що мені потрібно використовувати фільтр низьких частот, однак я не впевнений, що значення R і C, або L і C для використання, Каттофф частоти і т.д. Я новачок у фільтр нижніх частот і потрібна допомога. Спасибо заранее.

Використовуйте цю формулу для розрахунку Вашої частотою зрізу. F = 1/2pisquare корінь LC.

Класична конструкція фільтра залежить від вхідний і вихідний імпеданс покласти на фільтрі. Я підозрюю, що ви будуєте якийсь синтетичний мережі трифазного генератора. Який струм буде витікати з цього 440V харчування?. Він повинен проходити через будь-який ряд елементів, так що повинні бути розроблені для цього струму. Крім того, якщо будь-який з елементів резонансної частотою 50 Гц або nX15KHz їх поточні може збільшитися за межами їх оцінок. Крім того, якщо навантаження знімається підвищеної напруги через резонанс можуть спалити їх. Я думаю, що серія індуктора з Х = декілька Ом при 50 Гц, буде достатньо, так як його Xl б у 300 разів більше на тебе несучої частоти з конденсатором на землі, яка приймає струм Iout/10 при 50 Гц, ми сподіваємося, вони будуть не резонують у будь-якій 50 або 15 кГц. Франк

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back