Довідка: Обмеження на QAM-на пілотних поднесущей в OFDM?

B

bts_dev

Guest
Я м працюють на OFDM системи.У тих випадках, коли пілоти tehres не доступні для відстеження частоти зміщення.Я планую використовувати деякі високих SNR subcarriers а за одне й те саме -
з використанням даних автоматизованого КФЗ оцінки.
Я хотів би теоретично визначити обмеження на високому QAM, які можуть бути використані для даної частоти компенсується.

Деградація в
зв'язку з фінансовим директором = ICI фази ротації

деградація внаслідок ICI легко оцінити.Але чи може хто-небудь уявити мені теоретичні
обов'язковість від фази обертання, яка може бути терпимо в QAM??

bts_dev писав:Деградація в зв'язку з фінансовим директором = ICI фази ротаціїдеградація внаслідок ICI легко оцінити.
Але чи може хто-небудь уявити мені теоретичні обов'язковість від фази обертання, яка може бути терпимо в QAM??

Привіт Naveed,

Я думаю, 45degrees буде занадто великим.Що Ви в основному потрібно це записати сигнал просторі діаграми, виявлення кордонів і при нульовій амплітуді дисбаланс знайти етапі помилка, яка може бути терпимо.пам'ятайте, що це цінності змін у сузір'ї.

Сподіваюся, що це допомагає,
brmadhukar

brmadhukar писав:

Привіт Naveed,Я думаю, 45degrees буде занадто великим.
Що Ви в основному потрібно це записати сигнал просторі діаграми, виявлення кордонів і при нульовій амплітуді дисбаланс знайти етапі помилка, яка може бути терпимо.
пам'ятайте, що це цінності змін у сузір'ї.Сподіваюся, що це допомагає,

brmadhukar

Для QPSK сузір'я, рішення кордону -45 мірою, яка не відрізняється від фазової помилки.Для аналізу помилок на етапі виконання QAM, фазового шуму, може бути, модельованих як гауссовскіх шумів.Потім вам потрібно оцінити умовні probablity помилку з-за шуму етапи.Це більш compilcated якщо величина дисбалансу також вважається.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back