Довжина каналу модуляції (лямбда): Проблема СПАЙС

S

srivatsan

Guest
Я намагаюся знайти канал довжиною модуляції з графіком виведення після моделювання в пряність.Я розглядаю вихід на мускатний горіх.

Я намагаюсь перетворити виробництва (яке в двійковому) в ASCII.Так що я можу імпортувати на MATLAB або незалежно, і спробувати зрозуміти, чи то дизайн працює нормально чи ні.Звичайно, цей метод буде помилкою, але він досить хороший для цього W / L і ДСТС rnage на VGS вартості.

Зараз я не в змозі перетворити двійкові код в ASCII.Я розумію, що це буде за рахунок стисненого двійковій-кодування вихідної напруги, як вона допомагає в отриманні стисненого виводу файлів.

Має хто намагався зробити те, що я намагаюся зараз??Якщо це так, то відповідь.
Спасибо заранее.

Srivatsan

Niedawno media poinformowały o sklepie internetowym Euro-24.com.pl, który inkasuje pieniądze, ale nie realizuje zamówień. W serwisie Opineo.pl klienci publikowali pełne emocji wpisy, prześcigając się w ostrzeżeniach przed zakupami w tym sklepie. Sprawą zajęła się policja, ale strona internetowa Euro-24.com.pl wciąż jest aktywna.

Read more...

Що програмного моделювання ви використовуєте?Spice лише загальне ім'я.
Чому ви не можете друкувати ваші результати в текстовий файл?

Я не використовують мускатний горіх для спецій рівні моделювання.Але я думаю, що треба підтримати. Роздрукувати заяву.Виводить результати, і ви отримаєте ASCII даних.

Ну, я використовую зокрема, ngspice для моделювання схеми та ngnutmeg для перегляду продукції.
Тепер, коли я використав друк команда в ngnutmeg (друк I (V4)), він працював (я бачив, з фактичними даними interms в ASCII).
Тепер я не знаєте, як отримати її у файл.(Зверніть увагу, я в UNIX, і тому я Dont увазі те, що цей файл і його розширення.)
Коли я зробив "пишіть мені (V4)> Дані", вона скидається мені сегментація ядра.Так що я не розумію, про "письмовій формі" I (V4) значень на файл як ASCII-символи.Якщо ви можете допомогти мені в цiй Було б чудово ...
спасибо.
srivatsan

Ну, я знайшов, як зберегти вузлового напруги або струму значення у вигляді файлу в середовищі UNIX, і якщо ви використовуєте мускатний горіх.

залогуватись на мускатний горіх
навантаження вихідного файлу
виконайте команди написана нижче:
1.набір файлів = ASCII
2.Напиши <filename> I (V4) V (5)
3.вийти

Зараз ви знаходитесь за мускатний горіх.Ви можете отримати доступ до файлу файл і працювати на ній.
Дякуємо всім, хто відповів ..
srivatsan

Ну, я може бути нерозумний ..., або жорстокого, як вони називають його.Я буду йти попереду, і захоплення екрану, зберігати її як BMP або JPEG,
а потім використовувати Matlab читати його,
а потім шукати місце, де колір ділянки, то я отримую координувати інформації.

Одного разу я була боротьба з отриманням издательское якістю ділянок, і таким чином я використав.

привет GustheCat,
Я втомилася, що перші ..Звичайно, хто хоче дізнатися, як зберігати файли так чи інакше ....займає багато часу ..але в мене не було варіантів, як і потрібно, щоб отримати канал довжиною модуляції мало швидко, повторюваності, точними.Саме тому, що при розробці аналогових ланцюгів лямбда би бути більш точним, коли ви на самом деле змова весь IV для цього vgs і рампи з ДСТС.він дійсно допомагає ....оскільки він дозволяє уникнути великих рівнянь, яка використовує модель PCLM параметр у bsim3v3 ...
srivats

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back