Для тих, хто використовував U2270B

Z

zehao

Guest
Привіт я роблю проект, який включає в себе RFIDs і вибрали Atmel U2270B як IC базової станції. Так чи інакше, проблема у мене є, що незалежно від того, наскільки ретельно (температура, час і т.д.) я ручної пайки його SOIC-DIP-сокетом (я прототипів на protoboard), чіп отримує смаженим. Я знищила два так вже. І я вирішив, що вони смажені тому контакті 1 (GND) тільки ~ 600-700 Ом до Output/Coil1/Coil2/and дещо інші висновки. Може хтось, хто використав цей чіп, дайте мені знати, як я можу підключити його до protoboard без випічки типу пайки, то є. як-то руки-припою або wirewrap або щось? [Правити - або, можливо, якесь гніздо тест SOIC-DIP, що не> $ 50] Як сторону питання, я замовив лише для читання транспондери Конденсатори але немає інформації про те, що потік бітів я повинен чекати. Спасибі!

Привіт, Cypress Microsystems випустила новий чіп для 125 КГц системи RFID (T55xx Atmel / Temic типу транспондерів і EM4100/02). Це набагато більше, ніж U2270b. (Наприклад, програмований, декодує дані для серійного ....) комм і вони також забезпечують PDIP, SSOP, SOIC пакетів (Всі CY8C27443 пакети) http://www.cypress.com/support / r... & TID = 54A040FA-2262-424A-B14741267CBD1308

Я використовую u2270 може хто-небудь зі мною зв'язок. він не терпить зволікання. будь ласка, дайте відповідь на [електронної пошти] kcineus@gdsystem.ca [/Email]. При необхідності я буду називати вас, хлопці купити телефон, де б Ви не знаходилися.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back