Диференціальних рівнянь Керівництво Запит

V

vermuz

Guest
Хтось ласка, завантажте керівництво диференціальних рівнянь з крайовим задачам Денніс Г. Zill, Майкл Р. Каллен Я буду дуже вдячний. У мене є рішення Бойс Diprima але вони є частиною книги, але я повинен використовувати Денніс G Zill `и текст і я дійсно потрібна допомога в придбанні вирішення цієї книги. Я буду дуже вдячний. Сподіваємося на позитивну відповідь.

[Цитата = vermuz] У мене є рішення Бойс цитатою ...[/Diprima] Привіт! Я самонавчання відмінностей. equeations (я взяв клас 7 років тому, але все забув вже) з використанням Бойс $ DiPrima. Але у мене немає рішення. Не могли б ви, будь ласка, напишіть їх? Спасибі!

Привіт .. в першу чергу: вибачте .. Я не ВГА ВАТ ур дивлюся на: S про рішення, що і є: в тому, що студент або рішення керівництва інструктора?? ВАТ видання це таке? 7 або 8? плз вечора мене як можна швидше cuze я ВГА полювали Інструктор керівництва протягом тривалого часу ... і він мені потрібен в моїй "Математика 4" Звичайно 10x 4 ур допомогу / / /

Я хочу Рішення керівництва по Zill і Каллен, але і 3-е видання, яке "диференціальних рівнянь з крайовим задачам"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back