Диференціальна складу до Singled складу [УВАГА]

T

Tahar

Guest
Привіт, хлопці, це останні кілька днів я мав наступні головні болі: ми диференціальних OTA. І у нас є хороший 1,5 біт Flash ADC схема, яка працює з вхідний діапазон [0,1 V] 1) Деякі люди з моєї групи сказав: Чи можна отримати простий одного складу OTA з повністю диференціальними ОТА? так що ми використовуємо звичайні ланцюги і не головний біль для використання цього одного складу вхідного Flash ADC. 2) інші групи сказав: ні ми не можемо, ми повинні використовуватися повністю диференціальної структури всіх схем з повністю диференціальними ОТА слід диференціальний вхід і вихід для whoel ланцюга, що ми buuilding. І в цьому випадку ми повинні думати, щоб перетворити диференціальних складу вкладу в одному операція AND над входом з офсетним постійного струму 0.5V. OK! Але як це зробити? (Без використання трансформатора або Balun тут, будь ласка) Будь ласка, допоможіть мені!

Щоб отримати найкращу продуктивність, ви завжди повинні вдаватися до повної диференціальної структури. У цьому випадку, навіть якщо у вас є несиметричний вхід, ви завжди можете використовувати псевдо-диференціальний вхід зразка і утримуйте етапі перейти на внутрішні повністю сигналів диференціальних.

Для процесу CMOS, диференційна схема може відмовитися від багатьох шуму підкладки і я пропоную вам слід завжди використовувати повністю диференціальної схемою в вашому дизайні. Якщо ваш вклад виділеної кінця, ви можете перенести його до диференціальних на першому етапі. Ібінь.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back