Диск ПО для Tektronix 3001 GPX

F

flatnoise

Guest
Привіт усім, я перебуваю в гарячковому пошуку System Disk від компанії Tektronix 3001 GPX аналізатор логіки ... У будь-якого є це і може мати можливість зробити копію для мене? Образ диска це все, що мені потрібно ... Спасибі ...

Привіт flatnoise, якщо ви ще не знайшли копію даного програмного Я можу бути в змозі допомогти. Я недавно купив 3001GPX онлайн блок і він прийшов з оригінальним Tekctronix системний диск дискети. Проте я до сих пір для перевірки, якщо диск читається і, ймовірно, знадобиться Посібник процедуру, щоб створити його образ. Ура

Всі привіт, в мене теж 3001GPX та дисків для останніх системного диска, що я знаю (V3.4) і 32GPX додатків, а також діагностичних дисків. Я шукаю ручної MPU користувачів в програму інструмент, через послідовний порт ... Хто-небудь є керівництво? Ларрі Ендрюс

Привіт, я шукаю образи дисків для Tektronix 3001 (система дисків і дисків 32GPX модуль). Будь ласка, допоможіть мені з отриманням їх. Образ диска може бути легко створений за допомогою дд (вікна версії місце розташування: якщо дд = \\ \\ \\:. З = C: \\ Temp \\ disk1.img BS = 720K ДД для вікон можна знайти на http://www . chrysocome.net / дд http://www.chrysocome.net/downloads/dd-0.5.zip Я, звичайно, можуть компенсувати за свою працю. Спасибо заранее.

Привіт larryandrews, в той час decluttering я виявив Tektronix 3001 GPX, але немає програмного забезпечення диска. Через деякий час я виявив, вдаючись до допомоги ваші повідомлення. Так я хотів би запитати, якщо б ви могли мені сіна г н образ програмного забезпечення для Tektronix 3001GPX? Чи є у вас керівництво по влаштуванню? Якщо так буде його можливість відсканувати її і надіслати мені копію? Велике спасибі за ваші зусилля. Томас

Шановні панове, я отримав 3001GPX і я зійшов з розуму, щоб побачити його роботу. Може бути, хтось вже відображуваного дисків, а можете надіслати мені копію? А як щодо зонди? Хто-небудь намагався копіювати зонд стручок? Мін не має ніякого відношення: (

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back