K
KhangKhang
Guest
Я маю справу з антеною, яка харчується tranmission лінії.
По-перше, я використовував порт з хвилеводом стандартного розміру, яка керується у керівництві.
Потім я спробував використовувати дискретний порт.
Після цього, я порівняв два цих результатів моделювання і встановив, що:
1 / Якщо не перевірити FIX 50 Ом в перехідний установка Solver, результати будуть різні і варіюються в кожному випадку simualtion.
2 / Якщо ви відзначите цю опцію, або використовувати перенормірованних S-параметрів з 50 Ом, результати будуть однакові, але він як і раніше, з різними випадку Dsicrete порту.
В обох випадках, хвилеводів і дискретних порту, ефективність майже 100%
Мене цікавить те, що випадок (хвилевід порту або дискретний порт) більше реальність?
Насправді, кожен порт завжди визначена правильно, однак, результати дуже Діфференц!І навіть незважаючи на нормалізацію S-параметрів для обох випадках становить 50 Ом!
(В HFSS, порт типу завжди дискретно-порт, але в MWS, у нас є багато варіантів.)
Будь ласка, дайте мені компроміс за моя справа!
Спасибо!
По-перше, я використовував порт з хвилеводом стандартного розміру, яка керується у керівництві.
Потім я спробував використовувати дискретний порт.
Після цього, я порівняв два цих результатів моделювання і встановив, що:
1 / Якщо не перевірити FIX 50 Ом в перехідний установка Solver, результати будуть різні і варіюються в кожному випадку simualtion.
2 / Якщо ви відзначите цю опцію, або використовувати перенормірованних S-параметрів з 50 Ом, результати будуть однакові, але він як і раніше, з різними випадку Dsicrete порту.
В обох випадках, хвилеводів і дискретних порту, ефективність майже 100%
Мене цікавить те, що випадок (хвилевід порту або дискретний порт) більше реальність?
Насправді, кожен порт завжди визначена правильно, однак, результати дуже Діфференц!І навіть незважаючи на нормалізацію S-параметрів для обох випадках становить 50 Ом!
(В HFSS, порт типу завжди дискретно-порт, але в MWS, у нас є багато варіантів.)
Будь ласка, дайте мені компроміс за моя справа!
Спасибо!