Дискретні хвилеводу порту або порту?

K

KhangKhang

Guest
Я маю справу з антеною, яка харчується tranmission лінії.
По-перше, я використовував порт з хвилеводом стандартного розміру, яка керується у керівництві.
Потім я спробував використовувати дискретний порт.
Після цього, я порівняв два цих результатів моделювання і встановив, що:
1 / Якщо не перевірити FIX 50 Ом в перехідний установка Solver, результати будуть різні і варіюються в кожному випадку simualtion.
2 / Якщо ви відзначите цю опцію, або використовувати перенормірованних S-параметрів з 50 Ом, результати будуть однакові, але він як і раніше, з різними випадку Dsicrete порту.
В обох випадках, хвилеводів і дискретних порту, ефективність майже 100%

Мене цікавить те, що випадок (хвилевід порту або дискретний порт) більше реальність?
Насправді, кожен порт завжди визначена правильно, однак, результати дуже Діфференц!І навіть незважаючи на нормалізацію S-параметрів для обох випадках становить 50 Ом!

(В HFSS, порт типу завжди дискретно-порт, але в MWS, у нас є багато варіантів.)

Будь ласка, дайте мені компроміс за моя справа!
Спасибо!

Якщо ви використовуєте КНТ MWS то у вас є варіант для живлення антени:

1: дискретний порту
2: хвилевід порту

Якщо ви зацікавлені у діаграмі спрямованості антени, потім за допомогою дискретних порту,
з результатом даного параметра з дискретної порту не є точними.

Якщо ви зацікавлені в точної S paramters то і повинні використовувати хвилеводу порту.

Я сподіваюся, це допоможе вам

Спасибо shahid78
Інша проблема полягає в нормалізації S-параметрів
Я завжди виправити 50-ом нормовані S-параметрів у налаштуванні Перехідні Solver?
Коли ми використовуємо Мережевий аналізатор для вимірювання зворотних втрат антени, вхідний опір коаксіального кабелю, підключеного до антени завжди 50-му, я прав?

Так, якщо ви хочете добре узгоджуються між mearsued і розраховані з параметрами то ви повинні використовувати той же опором для нормалізації.
Якщо мережевий аналізатор кабелю опором 50 Ом, що звичайно є то у вас є для нормалізації параметрів за допомогою 50 Ом в перехідних Solver, а також

сподіваюся, що це допомагає

привіт

Я використовую версію 2006B MWS в якому є subgridding у зачеплення покоління.
Це 'S означає часу буде значно знижений, якщо ми використовуємо цю нову функцію.
Однак, якщо я використовую цю опцію, крім того, з хвилеводом порту, вхід Ем дуже швидко розпалися, і хвиля Е. майже не поширюється.
Тоді, я намагаюся знімати цю опцію, то результат дуже хороший.

Крім того, я спробував з іншого джерела збудження шляхом зміни самої низькою частотою, але проблема в тому ж.

Чи знаєте ви, що ця проблема?

Спасибо!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back