Дизайн PCB Layout Plus програмного забезпечення або DXP?

K

kashimonga

Guest
Привіт, Відьма з цих програм краще дизайн 2 шару PCB: 1) Cadance Макет плюс 10,0 або 2) Altium DXP 2004

Лайу Плюс Бетер. Ви можете маршрутизації на 2 шари вручну або автоматично. Лайу мають різні "автоматичної маршрутизації стратегії". Стратегія файли зберігаються в: Lauou Plus / SF даних /***. Лайу дуже продуктивною autoruter (Spectra). Павла.

Дякую, але я, які з них ми можемо конструювати ООН-металізованої 2 шари дошки? в багатьох продуктах, якщо використовувати металізовану 2 шари дошка, PCB витрати будуть дуже вище, ніж якщо ми використовуємо unmetalized одне і використовувати резистор прокладки замість отворів.

я використанням OrCAD-макету, але Protel є дуже потужним в дизайн друкованої плати. і паллет вільних відстежувати і розмір отвору дуже краще. Якщо ви не почала я наповнення DXP використовувати Protel.

Ви хотіли б Protel це краща програма для проектування друкованих плат. Я люблю його і спробував багато і знайшов Protel кращих на сьогоднішній день вона отримала трохи крутий кривий навчання, але дуже проста у використанні раз youo схопив її спробувати його можна як це wizpic

[Цитата = kashimonga] Привіт, Відьма з цих програм краще дизайн 2 шару PCB: 1) Cadance Макет плюс 10,0 або 2) @ ltium DXP 2004 [/quote] використовувати @ ltium DXP 2004 році до дизайну менше 6 PCB шару і використання Cadance Макет плюс 10,0 до дизайну більше 6 PCB шару і високої швидкості PCB

[Цитата = "Томмі Вільямса"] [цитата = kashimonga] Привіт, використовувати @ ltium DXP 2004 році до дизайну менше 6 шарів PCB і використання Cadance Макет плюс 10,0 до дизайну більше 6 PCB шару і високу плату швидкості [/quote] Чому? Будь ласка, поясніть.

Я використовую Protel DXP. Я думаю, що це програмне забезпечення добре.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back