Дизайн опір зіставлення мереж Abrie

O

Ogomghar

Guest
HI!
Мені потрібна ця книга: "Дизайн-опір відповідає мереж по радіо-та НВЧ підсилювачі" Пітера Л. Abrie

у можете подивитися на електроніку Нельсон

Цю книгу можна купити від Artech будинок разом з виділить інших "просила" книг, які говорять "авторське право" на першій сторінці.

Якого біса це все хочуть піратських книг?Можна подумати, все це дороге устаткування і програмне забезпечення, РФ, що можна дозволити собі купити книгу.Якщо у вас коли-небудь написаних будь-яких технічних доповідей та презентацій часто можна провести один або два дні на сторінці розробки та перевірки приклади (у випадку цій книзі 375 сторінок).Я як книги Abrie і його AMPSA програмного забезпечення.Я зустрічався з ним на MTTS і він хороший хлопець зі своєї невеликої компанії.Я зустрічався більшість авторів книг РФ у мене на полиці, і ці хлопці часто одна людина компанії або працювати в якості консультантів Вони не роблять величезні гроші, і, звичайно, не так багато від книжки вони писали.Вам, Вашій компанії або Вашого бібліотека повинна купити книгу.

В іншій гучні слова, це "міжнародний форум електроніка" і я вважаю, він розміщений в Китаї (де це інтелектуальна власність не визнається).Є виділити прохань про надання керівництва так я припускаю виділити програмного забезпечення є піратським РФ.

Шановні madengr,

Я знаю, що просити піратських книг є незаконним, проте для деяких людей, яких вони хочуть книгу вирішити, якщо їм необхідно купити його чи ні.На думку інших, книги за ціною 100 доларів -200 $ абсолютно недоступними спеціально для людей в бідних країнах, де середній дохід людини складає менше 5 $ / день.Таким чином, у нього немає вибору, окрім як спробувати знайти книгу на один з його друзів або в Інтернеті.Ми всі поважаємо авторів книг і ми дуже цінуємо великі зусилля, які вони витратили, щоб підготувати книгу.але для деяких людей він просто не може витратити 2 місяців заробітна плата, щоб купити книгу!

Ви сказали, що РФ обладнання коштує дорого, так.але невже ви думаєте, що всі люди, що працюють у мак РФ дорогі практичних схем.

З найкращими побажаннями,
Adel_48

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back