Дизайн, необхідних для DiseqC контролер

D

dgoadby

Guest
Я роблю стеження антена для сонячної радіоастрономії. У мене є пара супутникового позиціонування блюдо, як вони коштують недорого. Я міг розібрати їх і використовувати двигун і електроніку, але я міг би також використовувати їх правильно, як DiseqC позіционером. Для початку спогадів буде корисно. Я можу знайти проекти для приймача / контролери, але я не можу знайти жодного прикладу головний контролер, тобто пристрій для відправки DiseqC команди. Позиціонери в 1,2, так що мені не потрібно двонаправлена ​​сигналізації. Хто-небудь DiseqC дизайн контролера господар? З повагою, Девід

dgoadby, я почну говорити я не знайомий з протоколами DiseqC. Тим не менш, це * може * Вас цікавлять. [Url = http://www.stoff.pl/] www.stoff.pl [/URL] є домом "Orbitron". Це небесне тіло (в основному Сац) програма відстеження з гаком для управління аз-ель-роторами. Всі ротор драйверів зовнішніх і є декілька з них. Якщо ви можете знайти деяку інформацію по API, це може допомогти вам. Про ... і це безкоштовно ;) Ми як вільні. Бажаємо удачі. - Oozr

Існує повний список DiseqC протоколу та приклад програми (я думаю) на веб-сайті Eutelsat. Це може зайняти деякий висновок, і я, можливо, копію архіву тут, але це займе деякий час для мене, щоб знайти його. Брайан.

Спасибі за те, захоплюючий сайт і який буде тривати кілька годин, щоб повністю вивчити ;-)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back