Дизайн багатоканальний A / D управляється через RS232

Y

yiovanni

Guest
Привіт,

Я намагаюся розробити схему відстежувати до восьми аналогових напруги (0-5В).Отже, я необхідність розробки 8-канальні АЦП з інтерфейсом RS232, щоб я міг відстежувати і контролювати ланцюг, через ПК (можливо, Visual Basic програми).Я намагався реалізувати схему з з найменшим можливим компонентів через нестачу місця.

Буду вдячний за будь-які пропозиції, ідеї, можливості існуючої конструкції або сумарно нічого комплексного рішення, які можуть поставити мене на вірний шлях!

Спасибі,

Yiovanni

Ви можете знайти 8 cahnnel вході АЦП на ринку
перевірити TI наприклад.
Важливо також те, що кілька цільових
частота дискретизації та дозвіл

Перевірка з Максимом, а вони App Notes для A / паралельний Ds
і послідовний інтерфейси.

Торнадо

A / D PCI карт або будь-який інший, інша встановлена всередині комп'ютера досить expecive.Якщо ви не хочете витрачати U $ 500 забути про них.

Якщо вам не потрібні 10 тисяч зразків / сек знайти реєстратор даних, який використовує команда-відповідь протоколу і інтерфейсу RS-232/485.
Зазвичай, вони використовують команди короткий рядок ASCII і як retururn ви отримаєте інший рядок ASCII, який містить результат аналого-цифрове перетворення опитаних каналу.
Ви зможете налаштувати входів /-10V, 0-5V тощо.і в більшості випадків 12bit резолюції буде більш ніж достатньо.
Тепер, Ви можете написати програму в В.Б., LabVIEW ..... і стежити за вашим каналах.

Дякуємо за пропозицію.Я просто шукаю ICs найменше можливе, щоб я міг покласти цю схему разом.Тому мій питання: що це рішення, яке дозволить мені використовувати меншу кількість компонентів.8-бітове дозвіл буде добре, і дані частоти дискретизації це низько.

Yiovanni

Виберіть ЦС з вбудованим АЦП.(ви можете піти до www.semiconductors.philips.com) Eg.P87C552 - 8-10b / D 0-5V UART.Наступний компонент вам знадобиться RS-232 драйвера Eg.MAX202 4x100uF ковпаками.

Кожен вхідний ви повинні захистити 100Ohm з резистором (у серії) та З. 5.1V.

І ось воно!

Ianp,

Спасибо.Я постараюся, що ви запропонували.

Yiovanni

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back