A
alexneverhurts
Guest
Мій проект файл величезний, так як я зробив усе, що в один проект, тому я не можу завантажити проект, поки я не придумав, як відрізнити одного макетів, разом із супутнім файлом верстки, субстрат файл, і результати моделювання добре, і Мені потрібна допомога для цього.
Тому, дозвольте мені швидко пояснити цю помилку, про всяк випадок хто-небудь знайомий з ним.
Я макетування, моделювання його, отримав S-параметрів, і все йшло гладко, без помилок.Тоді я створив схематичне компонента цього формату, використовуваних модельних даних.І я зробив простий схеми з безліччю таких компонентів підключення в серії, і виміряних S-параметрів.Він працював і раніше, але, коли я змінив макет в геометрії, знову побіг макета моделювання, відтвореної моделі компонентів, і знову побіг схематичне моделювання знову, він дав мені таке повідомлення про помилку:
Невірний гражда-дані в типову форму компонент ModelDatabase
Фатальна помилка сталася при оцінці моделі "MomCmpt, наприклад" XXX "
(XXX це ім'я моє розташування компонентів)
Я пробував інші компоненти розташування на схемі, і вони працювали, тому я тут в повне замішання.Я постараюся зміни дизайну геометрії мій трохи і знову запустити його, щоб побачити, якщо ця помилка зникає.
Спасибі!
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення
Тому, дозвольте мені швидко пояснити цю помилку, про всяк випадок хто-небудь знайомий з ним.
Я макетування, моделювання його, отримав S-параметрів, і все йшло гладко, без помилок.Тоді я створив схематичне компонента цього формату, використовуваних модельних даних.І я зробив простий схеми з безліччю таких компонентів підключення в серії, і виміряних S-параметрів.Він працював і раніше, але, коли я змінив макет в геометрії, знову побіг макета моделювання, відтвореної моделі компонентів, і знову побіг схематичне моделювання знову, він дав мені таке повідомлення про помилку:
Невірний гражда-дані в типову форму компонент ModelDatabase
Фатальна помилка сталася при оцінці моделі "MomCmpt, наприклад" XXX "
(XXX це ім'я моє розташування компонентів)
Я пробував інші компоненти розташування на схемі, і вони працювали, тому я тут в повне замішання.Я постараюся зміни дизайну геометрії мій трохи і знову запустити його, щоб побачити, якщо ця помилка зникає.
Спасибі!
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення