Дивлячись інформацію про фрезерних машин

J

jjchl

Guest
Привіт може хто допоможе мені. Я шукаю інформацію про про-фрезерні машини зроблені PCB.

Привіт, моє перше питання: ви задовольнити з ним? Це точна згідно специфікації? Чи реально прототип друкованої плати для SMD? Чи можете ви млини друку ССПО ногу з ним. Спасибі, HC

Перевірте Т-Tech Швидкий Cirquit ( www.t-tech.com ). Програмне забезпечення, що використовується для забезпечення ізоляції (ISOPRO) захищені ключові дозорні spro ж.

У мене також є дошка LPKF схема плоттер в лабораторії. Ми використовуємо його і для 0,5 мм плат РФ з 0603 SMD і SSOP в. Він добре працює. Якщо ви збираєтеся млин РФ плат ось одна порада: після фрезерування, матеріальної бази покрита безліччю дрібних частинок міді (їх можна побачити під мікроскопом), так що падіння дошку в м'які рішення травлення, просто для вирішення цих частинок міді . Якщо ви спробуєте це тільки половина стороні тестової плати, ви побачите результат під мікроскопом. Якщо є можливість пластини дошка з сріблом це зробити! Я завжди використовую багато паяльної пасти, ДО розміщення SMD частин. Таким чином, ви не потрібно будь-яких припою, припій обшивки деталей достатньо, і припой стікає на мідні доріжки. Після цього, на платі виглядає брудним, але за допомогою очищення мастила або піна робить борту схожий професійна.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back