Дивлячись на форумах управління двигуном

S

seyyah

Guest
Чи знаєте ви форумах (хороші форуми), пов'язані з управління двигуном?

[Цитата = seyyah] Чи знаєте ви форумах (хороші форуми), пов'язані з управління двигуном? [/Quote] Чому б не почати тут один? Я думаю, було б цікаво!

Я згоден з solvarg ... Nowsaday більшість сучасних дисків двигун з електронним управлінням, і, отже, повинна бути пов'язана з цього форуму.

Так, це може бути. Або в більш загальному силової електроніки розділ може бути відкритий. Але я говорив про більш конкретні форумі. Я маю на увазі, форум, де ми можемо знайти фахівців. Ми виграємо багато від elektroda але я думаю, не вистачає людей (також не вистачає дійсно досвідчена людина), чиї інтереси це двигунів або силової електроніки. Більш загальний форум, який може охоплювати цих предметів промислового форуму. Але навіть, що форум не є досить активним. Але, може бути з початком нового форуму, що стосуються цих питань, він може бути активним і корисним достатньо часу.

Привіт Чому це не можливо, щоб обговорити управління двигуном і автоматизації в "Промислові, робототехніки та автоматики Форум"? Я згоден на у нас не було багато питань і обговорень у цьому форумі, але причина в основному, що більшість членів не мають або мало інтересу до цієї області (можливо). За обговорення і просять / відповідати на питання тут люди бачать, що вони можуть отримати допомогу і, можливо, ви навіть отримаєте більше людей, зацікавлених у цій цікавій сфері. Це моя особиста opinnion, що занадто багато підфорумÑ в важко адмініструвати, а також знайти інформацію. Якщо ви зберігаєте ваші обговорення в одній темі (якщо ж тему offcourse) Я думаю, що незабаром буде заповнена цікаві обговорення. Здається, існує вже три зацікавлені члени вже тут, / Cl

Якщо у вас є певна завдання на увазі для двигуна постійного струму і не може отримати це право парі, що я когось на тонких форум може дати правильну пораду.

[Цитата = Cluricaun] Привіт Чому це не можливо, щоб обговорити управління двигуном і автоматизації в "Промислові, робототехніки та автоматики Форум"? / Cl [/quote] я думаю, cluricaun прав, а йти по ньому ... це стає дійсно дуже важко тримати форуму до очікувань і робота буде величезною .. (Havnt ти я Модератором будь-який з форумів ще ..: підморгнув:: підморгнув:) його очевидні, але .. всі будуть знати .. кількість матеріалів Beng дата / день ... її також збільшується надзвичайно .. Я думаю, що повинен якийсь статистичний підхід хтось повинен зробити в прогнозуванні вимога пропускну спроможність та інші деталі ... , Що Рада повинна забезпечити maintainin цих цінних Довідки та іншої інформації, які ще coime ... що дійсно було б interesing ... : Підморгувати:: підморгувати: З повагою, arunmit168. PS: До речі, чому це не в "Загальний форум "????

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back