Дивлячись на матеріали, щоб розпочати навчання C

V

vicky.pace

Guest
Шановні панове, я хочу навчитися C. Будь ласка, скажіть мені, як я Шоуду початку. Незабаром я роблю із збіркою. Спасибі

привіт ... його приємно дізнатися c. .. я, як вона .... добре і можна почати з ANSI C Е. balagurusami ... і кілька інших книг є .... як Let Us C мимо. Яшванта karnetkar ... інші книги я дам U за посиланням .... [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 5 хвилин: [/ колір] [/ розмір] http://rapidshare.com/files/122473274/Let_Us_C.rar посилання на давайте з

Щоб дізнатися С в короткий проміжок часу, всебічна книга буде представлений тут. Спробуйте це будь ласка.

Ви можете скористатися C на PC.Find вільний компілятор C і встановити його на комп'ютері. Вивчення основ: Цикли, типи даних ... і т.д. писати прості програми. Потім перенесіть свої навички, щоб ПОС. Дізнатися, як регістри управління К. Там немає різниці між написанням читання регістрів в збірці або в C. ASM MOVLW 0x00, ш MOVWF PORTB, ФК PORTB = 0x00;

Перший вчитися основам C, і може ставитися Давайте С по Яшванта kanitkar та програмування на мові С на К & R. Для програмування вбудованих систем, вам потрібно дізнатися C внутрішніх органів; зверніться в Інтернеті, Є багато корисних статей, які описані ефективні способи кодування C спеціально для мікроконтролерів 8 біт. Бажаємо успіху і якщо й виникло ніяких проблем не соромтеся звернутися за допомогою FL_KNV

Найкраще читати і намагаються вирішити проблеми в ANSI C книга, яка написана Брайан У. Керніган і Денніс М. Річі

Мені дуже подобається ця книга. Вона має вельми всеосяжний текст. :) С: Підхід Software Engineering Петром А. Дарнелл і Філіп Е. Марголіс

З дуже проста мова, щоб дізнатися основні риси мови тільки керуючі структури програми. МО dont't належать програми і у вигляді бібліотеки їх можна дізнатися трохи пізніше Ь мало. Але через те, що ви Shoul почати писати код дійсно швидко. Onle одне необхідності particuliar увагу "СТРІЛКИ". І тут всі можливості мови C є концентрованим. Але якщо ви програмуєте на асемблері це повинно бути легко для вас. Люди afrad покажчиків, але істина в тому, що вони прості теж. Хіба тільки varibale, яка містить адресу іншої змінної .. Ось і всі ви знаєте, покажчики ЗАРАЗ. Уявіть собі поїзд з 100 вагонів. Ви хочете Ки відстежувати універсал, який несе взуття, ну скажімо, це універсал 34 .. ви будете зберігати це значення в змінну shoewagon і він буде містити адресу обоз з взуття; shoewagon = 34

його добре, але ми можемо використовувати це для 8051 також? Я хочу сказати, що у нас може бути те ж кодування для ПОС, а також 8051?

у вас є хороший компілятор для С під душ і як я можу використовувати його всередині стосується перспективи

[Цитата = jigisha] привіт ... його приємно дізнатися c. .. я, як вона .... добре і можна почати з ANSI C Е. balagurusami ... і кілька інших книг є .... як Let Us C мимо. Яшванта karnetkar ... інші книги я дам U за посиланням .... [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 5 хвилин: [/ колір] [/ розмір] http://rapidshare.com/files/122473274/Let_Us_C.rar посилання на давайте з [/ цитата] погані посилання

Будь повинен краще дізнатися його з Borland Turbo C / C + + в реальному або захищеному режимі, але не під Windows, так або системи. Ви повинні знайти хорошу книгу, яка також має намір на внутрішню структуру комп'ютера. Тому що вам потрібно зробити, експерименти з комп'ютером в середовищі низького рівня для навчання це добре.

Коли ви приходите за адресою: дивлячись на приклади коду FCS з розрахунку CRC для ETHERNET-ч ---: / / bknpk.no-ip.biz/crc_eth/crc_eth_c.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back