Джерело Allegro Driver SLA7062M крокової?

C

codesuidae

Guest
Здорово,

Я шукаю джерело Алегро SLA7062 Unipolar крокової електродвигуна Перекладач / Водії в одиночному кількостях. Ньюарк перераховує їх, але у них є 3 місяці часу, і вимагає мінімального близько 108 з них складає близько $ 8,50 кожна.Мені потрібно лише 4, і я не хочу чекати три місяці для них.

Це для існуючої конструкції, тому необхідно або ця частина або щось пін-сумісні.

Вибачте, якщо це не найкраще місце для цього посту, я не бачу іншого форуму більше підходять для цього типу запиту.

Спасибо за будь-яку веде!

Na IndieGoGo pojawił się ciekawy projekt głośnika zasilanego energią termiczną. Urządzenie to zwie się Pelty i korzysta ze zjawiska Peltiera do wytwarzania energii elektrycznej z ciepła generowanego przez pojedynczą, zamkniętą w szklanej tubie świeczkę. Głośnik ma w ten sposób pracować nawet przez pięć godzin, a z telefonem, odtwarzaczem lub tablet...

Read more...

Ви маєте 2 варіанти.
1 використовувати сайт як partminer.com ціноутворення послав до вас після RFQ (запит цитую)
2.Телефонуйте місцевому офісі продажу Алегро і просять деякі приклади, щоб зробити прототипів.
Дайте їм лінію, що якщо частини accecptable Ви можете придбати як 2K до 10K штук на рік.Ви також повинні вийти з відмінним звучанням назва проекту.
Бажано мати їх послав до вашої роботи, на відміну від адреси проживання.Якщо ви працюєте на виробника ви з більшою ймовірністю отримати безкоштовний частин.Ви все ще можете отримати їх, але це може зажадати кілька брехня з вашої сторони, щоб отримати їх.

Ось приклад:
Привет я пустобрех і моя whosits компанія розробляє нову лінійку продуктів позиційного робототехніки.Нам необхідно замінити існуючий продукт, який досягає кінця життя.Ваш продукт SLA7062M є одним з наших потенційних запасних частин.
Я хотіла б отримати 10 штук для створення прототипів і оцінки.
Якщо з вашої сторони виконувати і бути прийняті для використання, які ми, швидше за все, купівлі від 2000 до 8000 штук на рік.Якщо ви можете надати ціни на багато 1000; 5000 і 10000 або там, де ваше місце перерви цін було б корисно.
Спасибі,

удачі

Я пішов вперед & придбав Qty 108 Allegro / Sanken SLA7062 / SLA7062M від Ньюарк і хочу запропонувати їх для продажу в одному кількостях сприяти хобі.Подробиці за адресою: www.techkits.com

Happy Степінг!

-Edison
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Як я можу йти про отримання деякими з вас?

Я б сказав 4 бажаючі, включаючи поштові витрати в Новій Зеландії.

Ви можете зв'язатися зі мною поза форуму на Андрія (AT) meccanisms.com (www.meccanisms.com)

спасибо
Андрій
Окленд
Нова Зеландія

Відмінна новина!Мені вдалося пройти по зниженню цін на однополярний SLA7062M Мікрошаговий водія.Тепер всього за $ 10 кожен & немає мінімального замовлення.www.techkits.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back