Джерелом додаткових транзисторів JFET

D

davorin

Guest
Хтось джерелом додаткових транзисторів JFET? Пила раз STAX високого класу передпідсилювач з допомогою цих, але не можу згадати, виробник / тип більше ... по крайней мере, щось не доступні з відомих компаній ...

Ви впевнені, що не маю на увазі підібрана пара? Предпідсилювачі часто використовують підібраних пар на етапі вхідного посилення, так що відповідь як можна більш симетричним при використанні диференціальної пари в передній частині. Безкоштовний пара буде використовуватися в вихідному каскаді класу B і передпідсилювача як правило, має емітерний повторювач (або джерело послідовника) класу типу вихідного каскаду. Вибачте, якщо я відстають тут.

Номер .. не ті 2-JFETs в одному типу пакета (о, як я вже сказав .. бачив його в високоякісний звуковий підсилювач ... де вони використовували N-JFET і P-JFET, як ви будете використовувати нормальний NPN / PNP біполярні транзистори підсилювача також має загальну різних регулятор напруги, ніж інші ... паралельно шунта замість серії регулятор (о,. повинні захопити схеми, і розмістити знімок тут ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back