Де я можу знайти USB ядра

L

luben111

Guest
Здравствуйте,

Я не можу зрозуміти, звідки б скористатися USB ядра.Я повинен зробити проект з USB в HOLTEK частини, і я не хочу знову винаходити колесо.

Спасибо
Любень

HI

Якщо все, що вам потрібно підключити через USB контролер перейти до www.silabs.com і отримати

CP2101 чіп для перетворення RS232 <-> USB, як простим, як це звукВсе найкращеБоби

Здравствуйте,

SP2101 є занадто дорогим рішенням для моїх цілей.Я виявив, що діяльність в кілька разів дешевше ніж Силіконової Labs один і USB і Є багато вільних ресурсів, щоб покласти мого код -
див HOLTEK 82K96.

І так, я згоден з тим, що Силіконова Labs USB - серійний перетворювачів дійсно прекрасним ...просто надто дорогим і немає місця для тих, що не дам пальцем мого коду.Я використав 8051F320 з Силіконової лабораторії та багато
пам'яті після того, як ви додати USB ядра, на жаль, це в 3 рази більше дорогі потім HOLTEK.

з повагою
Любень

Мені дуже шкода ....USB повідомлення шару.

Мені потрібний шар, що спілкування з
комп'ютером (handshaking, пакети
і т.д.)

Спасибо
Любень

Ви знаєте, ця річ USB СПРАВЕДЛИВА здається занадто складним, як тільки ви відправили прийняти необхідні дескриптори блоків, вона надасть вам пристрій класу водія, так і для багатьох стандартних додатків, наприклад, модеми, звукові пристрої, відео-захоплення і масового зберігання,
то вам не потрібно розробляти будь-якій стороні комп'ютера-водій ...

Я думаю, що для країн з низьким розцінками даних (максимум 64kbytes/sec, односпрямованої) просте перерахування ЦББ б зробити роботу ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back