Де я можу знайти схему, щоб привід антени на 125KHz?

Q

quoy

Guest
Де я можу знайти схему, щоб привід антени на 125KHz? (У мене антена 1.6uH) Які чіпи повинні використовувати в цій схемі? Я хочу, щоб виявити неподалік картки протягом 10 см. Чи можна мені допомогти, спасибі!

Я припускаю, що це для RFID, на 125 кГц. На сайті Microchip ви можете знайти деякі приклади дизайну: ww1.microchip.com/downloads/en/DeviceDoc/51115F.pdf ww1.microchip.com/downloads/en/AppNotes/00678b.pdf або пошук RFID на microchip.com

Ну! Дай мені всю інформацію про ур теги Я пошлю й небудь схеми або всіх необхідних параметрів для ур ланцюга.

[Цитата = farhantariq] Ну! Дай мені всю інформацію про ур теги Я пошлю й небудь схеми або всіх необхідних параметрів для ур ланцюга. [/Quote] Насправді, я хочу, щоб кард-рідер для читання RFID-EM КАРТИ на 125 кГц. І я знайшов Philips IC HTRC11001T, але я не знаю, як використовувати її: плакати:.

Ви також можете використовувати U2270B від Atmel: дешево і надійно.

[Цитата = xirix] Ви також можете використовувати U2270B від Atmel: дешевий і надійний [/quote] Спасибі за Вашу думку: .. D

U також можете відвідати розділ завантаження D сайту - год ** P: / / RFID-handbook.de він документи, що містять формули про конструкцію антени і т.д. 4 RFID, а також з відкритим вихідним кодом виконуваний файл, який допоможе і розрахунку параметрів D 4 різних носіїв частотах, як 13,56 і т.д.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back