Де я можу дізнатися електротехніки?

X

XSource

Guest
Я не кажу про школу.Я подивився навколо форумах трохи, і я не бачив, щоб хтось дійсно запитати що-небудь подібне, хоча я міг би пропустив його.Я взяв курс на інтро EE на університетському рівні.Мені сподобалося, але я не дізнався багато ні я дізнався, це особливо добре.Хто-небудь знає, як я можу йти про отримання додаткової інформації електротехніки, не відвідувати заняття в коледжі або університеті?

Я думаю, це те, що ви шукаєте:

http://www.wisc-online.com/ListObjects.aspx

Вона має багато речей, вам просто потрібно шукати те, що ви хочете.Спробуйте "технічного" розділу.

Сподіваюся, що це допомагає.

Ви можете легко дізнатися "електроніка" у домашніх умовах.Купити дешеві використовувати осцилограф і деяких харчування і приступити до розробки схем!Дізнайтеся більше про транзистори, операційні підсилювачі, мікропроцесори і т.д.

Але, що не збирається зробити вас "інженер-електрик".Дуже важко бути використаний як один, якщо у вас є чотири роки ступінь говорив ти один.

Зауважу, що деякі теми мають в Інтернеті (безкоштовно) класів в Інтернеті.MIT є чимало онлайн лекції, Стенфордський університет, а декілька.

Ви також можете подивитися занять в університеті, щоб побачити, які предмети люди приймають.Це може допомогти, якщо у вас є загальну увагу.

застосування відзначає постачальників може бути дуже корисною.Але в цілому вони спрямовані на людей із загальним фоном в галузі електроніки - як правило, в тому числі теорія управління, сигналів і систем, основні комунікації, основних цифрових систем, тощо ...

Лекції фактичні класи, і в цій якості візьме на себе частину фону в будь-якій заздалегідь Вимоги є застосовними.

Ви можете скористатися онлайн класи, читати книги і спробувати Ur Hand в якійсь лабораторії працює вдома, але якщо ви думаєте про працевлаштування через неї, то дуже важко без 4 років дверних ступінь в одному з університетів кажуть, що ви інженер-електрик

http://ocw.mit.edu/courses/electrical-engineering-and-computer-science/
-
Амр

У деяких руки-на ....
Ви дізнаєтеся набагато більше, таким чином.

З найкращими побажаннями,
Siong Boon

www.siongboon.com

Ей, чувак ...........

Ось посилання ......... де ви можете знайти лекції майже на будь-яку тему, будь-якій області .............

його дійсно дуже допомагають, я також вивчаю Netwoks п Системи лекції ...........

www.freevideolectures.com

сподіваюся, ви знайдете її корисною ........
Подякувавши вас ..
Nikhil ..

XSource пише:

Я не кажу про школу.
Я подивився навколо форумах трохи, і я не бачив, щоб хтось дійсно запитати що-небудь подібне, хоча я міг би пропустив його.
Я взяв курс на інтро EE на університетському рівні.
Мені сподобалося, але я не дізнався багато ні я дізнався, це особливо добре.
Хто-небудь знає, як я можу йти про отримання додаткової інформації електротехніки, не відвідувати заняття в коледжі або університеті?

це залежить від того, що саме ви хочете ...

РОБОТА: отримати роботу, не 4 роки, ПОВ'ЯЗАНІ ступеня (наприклад, комп'ютера, ...) буде так важко, але воно робить вас великий корисної інженером, якщо ви хочете дізнатися, EE, коли ви були пов'язані градусів.

НАВЧАННЯ: зазвичай люди, які зацікавлені в інженерних курсах більше зацікавлені в мирі REAL не тільки теорії і книги.і повірте мені, у EE, це справді важко дізнатися всі речі в книгах, тільки не відчувають REAL речі.(І це навіть важко, коли у вас є професори і багато однокласників теж!), І в цьому випадку я вважаю, що краще мати REAL орієнтовані програми, ви можете почати з самого простого проекту (включення світлодіода!), І коли Ви відчуваєте, що ви можете розробити проект (поворот все світлодіоди!), ви можете зробити наступний крок!і протягом цього проекту ви повинні дізнатися з книг і форумів.(Тримати в контакті з людьми, в ці дні це абсолютно неможливо дізнатися поодинці)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back