Де отвори в PCB прокладки 4,0?

G

Guest

Guest
Хай,

Я хотів би звернути моє плати в Вкладиші PowerPcb 4,0 і друку them.But я не можу мати отвори в цьому software.I не може друкувати holes.Do ви знаєте, як?

Analyzer.

Якщо ви маєте на увазі просвердлених отворів для механічного монтажу і т.д., це просто: Ви можете створити компонент з відповідними перепустками.Це один має один штир, і дриль розмір діаметра отвору.Ви також повинні перевірити з "покриттям" коробка, як правило, ці дірки не є покриттям.

Майданчики стека (і в основному віддає перевагу бути) нульового діаметра на зовнішніх поверхнях - або, якщо хочете, місце, щоб бути видимими для ручного буріння на мідь, встановіть панель стека повинна бути невеликою кільцевої.Це кільце OK для стоку виробництва кухні тільки - професійні виробники PCB не подобається така мета кільця, і вони отримують всі необхідні координати з свердловини файл у будь-якому випадку.

Для "CAM Літаки" на багатошарових один рада повинна мати досить великий майданчика навколо.Саме для створення необхідної "antipad", щоб запобігти міді доторкнутися до дірки.

Останнє просто, місця кріплення-діркової компоненти в потрібних місцях на макеті з використанням, наприклад функції ОЕС.

Я сподіваюся, що це допомагає.

Тед

Здравствуйте, аналізатор,

у запиті у відзначив, що й не можу бачити (друк) дірок в програмному забезпеченні.

якщо Ви хочете, щоб вивезти GERBER файлів формі ваш дизайн, то я думаю, що Ви, напевно, забув включити належне варіант для дірок при оприлюдненні документів, в CAM.

Перейти до

FILES / CAM ......

Виберіть шар, для якого ур з виходом .....
натисніть кнопку Змінити, а потім шари ....

вибирати необхідні поля, які ви хотіли б бачити у вашому друку .....

зберегти цей документ і RUN у вихідний файл.Тепер, якщо ви вибрали правильні опції то й зможе побачити те, що у хочу .....

але якщо її пропуск driil отвір, який у вас є, не включених до ур дизайн .... вище реакція TED добре ....

будь ласка, дайте мені знати, якщо я неправильно витлумачені ваші Кверрі .....

З найкращими побажаннями .....

кращий спосіб це зробити призначити ще один шар з дрель ж розміру і мають і додати майданчик розміром в ур розмір дрилі або, якщо у хочу зробити центральної точки блокнот 25 млини, ім'я цього шару padmaster коли і запуску виробництва, їх за допомогою Corel накласти як шари у зворотному порядку так у можете отримати отвори в pades як у визначити в цьому шарі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back