Де знайти SIP2 протокол документації?

S

sddkk

Guest
У мене є проект з RFID. Мій менеджер вимагає, щоб у мене 2 протоколи SIP документ Ц І А Ц. Де я можу їх знайти? Допоможи мені. Спасибі багато!

Що ви розумієте під протокол SIP2.?

Ви могли б завантажити його тут? Я не можу завантажити його причиною проксі-сервер.

Я завантажив його 3 дні тому. він переїхав сміттєву корзину, оскільки він цієї доповіді доступний на цьому сайті Dont скопіювати посилання на IE. Ви просто клацніть по посиланню вище. НЕ брандмауер або проксі-сервер не зупинить цю завантаження. Тим не менше, якщо ви зіткнулися з проблемою, надішліть мені ур електронний ідентифікатор. я пошлю книгу

Ви (хтось) може використовувати сервіс, пропонований www.yousendit.com відправити кому-небудь великих файлів. Приймач буде отримувати повідомлень, а також можете завантажити жиру річ (до 1 Гбайт), з іншого місця, де немає брандмауер зупиняє рух.

він вимагає адресу електронної пошти одержувача. тільки тоді я можу завантажити його. тому, будь ласка, надішліть мені свій електронний ідентифікатор. Я буду завантажувати його.

може у відправити його за адресою [листи] epictheman@gmail.com [/ електронна пошта] ласка, дякую U

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back