Деякі питання щодо Степпер мотори

Z

zanor

Guest
Я намагаюся використовувати крокової двигуна мій перший раз.Мені вдалося отримати його спінінг з використанням 16f84a.
Але вона стає зовсім спекотно, що це нормально?
І те, що це правильний шлях для застосування проведе момент?

Привіт,

Якщо припустити, що немає фізичного навантаження на двигун, то він не повинен отримувати гаряче.

Похоже, что-то не в порядку з контролем.

Вам потрібно відправити код і схематичний - фотографія двигуна може допомогти.

Там може бути ще одна можливість за опалення у крокових двигуном,
а саме блок живлення для двигуна перевищує номінальну вартість або sequencinng процес не відповідає логіці, необхідних для запуску moter, це може відбутися в одному з обмоток двигуна, як це працює.Я experineced аналогічна проблема при використанні 12V адаптер джерела крокової двигуна, воно забезпечували близько 19 вольт, а не номінальної 12V (це приблизно повної навантаження, згідно з меншою навантаженням умовах високих напруг, що якщо вона не регулюється).

Інша причина більш нагріву крокової двигуна, що, якщо у запустити двигун дуже повільно
тобто мертвим повільно,

Отримання "дуже гарячий", не означає, перегріву.Якщо ви працюєте в крокової постійно на номінальний струм, вона може нагрітися.

Як правило, крокових двигунами з однополярной схеми намотки експлуатуються з постійним напругою та двополюсного мотори з постійним струмом.Обидва типу несуть повну струму при низької і середньої швидкості, і, таким чином, майже незалежних втрати швидкості.

Для того, щоб утримати позиції двигуна при зниженій крутильний момент, відповідно, скоротити втрати, двигун може бути обумовлено більш низьким струмом.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back