I
INS-
Guest
Привіт, хлопці,
В даний час я досягненні високої швидкості КСП дизайн курсу, і мені потрібні ваші дорогоцінні допоможе відповісти на деякі основні питання, які я буду пост в цьому потоці.
Ваші відповіді і дискусій допоможе мені зрозуміти предмет краще.
Я сподіваюся, що вона не буде багато лиха, так що якщо у вас є відповідь,
будь ласка, поділитися нею.
-------------------------------------------------- ----------------------------------------
1) Яка частота роботи впливає КСП дизайн?Яким чином вона впливає на низький рівень КСП дизайн, висока швидкість розробки друкованих плат і НВІС дизайн?2) Що таке базовий матеріал,
що використовується у ПХД і чому?
3) пояснити parasitics в КСП дизайн.
4) Чому аналогових і цифрових ланцюгів має різні VCC і землю?
5) У запропонувати гарні книги / відзначає онлайн читати правила і контрольний благого ескізне проектування?
6) визначення толерантності в КСП дизайн.
7) перевага дворі?
В даний час я досягненні високої швидкості КСП дизайн курсу, і мені потрібні ваші дорогоцінні допоможе відповісти на деякі основні питання, які я буду пост в цьому потоці.
Ваші відповіді і дискусій допоможе мені зрозуміти предмет краще.
Я сподіваюся, що вона не буде багато лиха, так що якщо у вас є відповідь,
будь ласка, поділитися нею.
-------------------------------------------------- ----------------------------------------
1) Яка частота роботи впливає КСП дизайн?Яким чином вона впливає на низький рівень КСП дизайн, висока швидкість розробки друкованих плат і НВІС дизайн?2) Що таке базовий матеріал,
що використовується у ПХД і чому?
3) пояснити parasitics в КСП дизайн.
4) Чому аналогових і цифрових ланцюгів має різні VCC і землю?
5) У запропонувати гарні книги / відзначає онлайн читати правила і контрольний благого ескізне проектування?
6) визначення толерантності в КСП дизайн.
7) перевага дворі?