Деякі магнітної теорії - теорії магнітного ланцюга

P

Pina

Guest
Здравствуйте, я пройшла через книги, але я просто не можу знайти відповідь. Скажімо, у вас є ядро ​​типу Е відомої геометрії і проникність. Про це, ви обмотки з поворотами N. Моє питання, як вам розрахувати максимальний струм ядро ​​може обробляти без насичення, даючи Bmax = 0,3 T (наприклад ...). Будь-які ідеї? З найкращими побажаннями!

[Цитата] Я пройшов через книги, але я просто не можу знайти відповідь. [/ Цитата] Іншими словами, ви не розумієте теорії магнітного ланцюга (відношення намагніченості, проникності, потік) на всіх. Я сумніваюся, якщо це корисно для відповіді з формулою в цьому випадку. Як правило, ви повинні дивитися на більш основні літератури або читали книги говорить більш ретельно. Щоб дати коротку відповідь в будь-якому випадку, якщо ви застосовуєте струму намагнічування до глибини душі, він primarly викликає напруженість поля H, яке має блок / м. Припускаючи рівномірний ungapped ядра і не поле розсіювання, ви просто отримаєте H = N • I / ле-ле-ефективна магнітна довжина шляху, вона приведена у специфікації ядра. Якщо ви знаєте тільки BSAT значення для ядра, ви повинні знайти відповідне Hsat з кривої намагнічування, або обчислити оціночної вартості від відомого основний мкР. PS: [я] феритовими [/I] інструмент Epcos.com може допомогти вам зробити деякі основні розрахунки. http://www.epcos.com/web/generator/Web/Sections/DesignTools/Ferrites/Page, мова = en.html

Привіт Піна! Корисна теорія індуктивності і трансформаторів дизайн ви знайдете в книзі про

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back