Детальна інформація про затримку Перехресні перешкоди і шуми Перехресні перешкоди

S

sowmya005

Guest
Привіт друзі,
Я хотів би знати, що затримка перехресних перешкод і перехресних шум?
Які причини цього?
Які засоби правового захисту?
Як перехресних аналіз затримок і шумів аналіз зробити?
Які входи і виходи?
Прохання представити детальну інформацію про відмінності між затримки перехресних перешкод і перехресних перешкод.

Спасибі,
Sowmya

Привіт,
# В нашому схемне зв'язку ємності можуть бути форми, коли відстань між двома мережами / метали / проводи занадто norrow, через різницю електричного поля між двома мережами / проводів.Ці зв'язки ємності причиною перехресних перешкод.
# Це зробить затримки перехресних перешкод і перехресних шуму через провід навантаження збільшуються.
# Зробивши правильний інтервал між проводами / мережі, ми можемо знизити перехресні перешкоди.Ось що ми робимо в конструкторське правило перевірки.(Я думаю)

Rgds,
Nantha.

Привіт Sowmya і Nantha,

Якщо два сигналу мережі або годинник досить ближче один до одного, вплив ємності зв'язку між ними призводить до перехресних перешкод.

Перехресні перешкоди затримки: Припустимо, один чистий переходить на більш швидкими темпами (час, необхідний для рівня сигналу, щоб піднятися з 0 на 1 менше) та інших чистих перемикання на більш повільними темпами (час, необхідний для рівня сигналу, щоб піднятися з 0 на 1 менше), з-за зв'язки кришка ... швидке перемикання чистий ефект у speedingup уповільнення мережі.

Хай говорять один чистий переходить на більш швидкими темпами, від 0 до 1 і на інших довколишніх рампи вниз від 1 до 0 на більш повільними темпами.Вплив першого нетто призведе до затримки нарощування вниз уповільнення нетто далі.

Подумайте про такого роду ситуаціях на чіпі для перехресних затримки .... Я не буду більш докладно зупинитися на цьому ... тільки собі ...

Перехресні перешкоди шуму: Коли один чистий знаходиться в режимі очікування і прилеглих до неї чистої переходить від 0 до 1, то possiblilty небажаних переходу сигналу для кінцевого часу простою, індукованої в нетто за з'єднання кришки.Якщо це небажаний перехід в noisemargin вашої технології, то це призведе до пошкодження логіки.

Засоби правового захисту в появі цих двох ефектів:

1.Переміщення взаємодіючих мереж один від одного в макеті.(Якщо ваш макет, не переобтяжених)
2.Щит мереж з використанням належної металу sheilding (Дай мені знати, що метал зазвичай використовується для shieiding цілі).
3.Re-маршрут TGE взаємодіючих мереж.

Ви можете додати в цей список .... якщо у вас є ще кошти ....

Перехресні перешкоди затримки аналізу: PT-SI інструмент робить це на основі нестачу часу.Вона потребує додаткових SPEF і SDF це зробити.Я можу докладно зупинятися на цьому ... дайте мені знати, якщо ви хочете ...

Перехресні перешкоди шумового аналізу: Я вважаю, бібліотеки повинні мати шуму моделей для цього.Не багато ідея з цього приводу.Будь ласка, дайте мені знати, якщо ви знаєте що-небудь з цього приводу.

: PT-SI ліцензії, SPEF і вкл SDF, належного обмеження термінів шуму моделей входи.
Результати: Порушення термінів шляху.

З повагою,
Eshwar.

Привіт eshwartt,

Дякуємо за вашу відповідь.

SPEF-Standard Паразитичні Exchange Формат IEEE стандарт для представлення даних паразитарних проводів в чіп у форматі ASCII.Опір, ємність і індуктивність проводів в чіп називають паразитичних даних.Я не знаю більш докладної інформації ...!

Якщо не заперечуєте у может у elaborte докладно про це ..?А в цей час вони будуть робити це Перехресні перешкоди аналізу?Після RC видобутку або в терміни маршрутизації або коли?

Спасибо заранее,
Nantha

Будь ласка, дивіться мої коментарі в лінію .......

Привіт eshwartt,

Дякуємо за вашу відповідь.

SPEF-Standard Паразитичні Exchange Формат IEEE стандарт для представлення даних паразитарних проводів в чіп у форматі ASCII.Опір, ємність і індуктивність проводів в чіп називають паразитичних даних.Я не знаю більш докладної інформації ...!
[Eshwar]: SPEF і додатковий SDF достатні для перехресних аналізу.Якщо макет інструмент може забезпечити DSPEF це дуже добре.Ці анотованої в PT-СІ або GT-SI інструмент поряд з обмеженнями.PT-SI перших оцінках термінів вікна, де мережі будуть взаємодіяти на основі безлічі обмежень годинники в області дизайну та доповіді перехідний вплив на затримки в термінах доповідей.

Якщо не заперечуєте у может у elaborte докладно про це ..?А в цей час вони будуть робити це Перехресні перешкоди аналізу?Після RC видобутку або в терміни маршрутизації або коли?
[Eshwar]: Я ніколи не вирішив поділитися своїми знаннями.У будь-якому Chip, час порушення фіксуються, не роблячи аналізу перехресних перше, тобто використання PrimeTime.Коли строки наближається до закриття ... Вони дозволять С. перевірки дивитися на терміни порушення в PT.Годинники груп обмежень диска інструмент С. оцінити терміни вікна, де мережі intearct в найбільшою мірою.Дозвольте мені знати, якщо вам потрібно більш докладно про це ..

Спасибо заранее,
Nantha
[Eshwar]:
З повагою,
Eshwar.

Привіт

Це корисна інформація для мене ..Завдяки Eshwar ..

Привіт Eshwar,
Я не впевнений, що якщо захист здійснюється за допомогою спеціального металу.Як правило, мережі з високим ступенем імовірності включення можуть захистити за допомогою мереж без будь-яких властивостей, як перемикання ліній електропередач Vcc і Vss.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back