Дельта-сигма модулятор - конденсатор значення

T

tom.73545

Guest
Привіт всім .. На даний момент я розробці першого порядку дельта-сигма модулятор. Я хотів би запитати вас про вартість конденсаторів і резисторів, що використовуються в інтегратор (схема використовується операційний підсилювач з R на инвертирующий вхід і С в колі зворотного зв'язку). Чи може хто-небудь поділитися з цього приводу? Чи є інший, якщо я використовую операційний підсилювач з низьким посилення інтегратора? Заздалегідь спасибі!

Див главу-2 і додаток-C в наступній книзі. [URL = # http://www.amazon.com/gp/reader/0471465852/ref=sib_dp_pt читача посилання] Amazon.com: Розуміння дельта-сигма перетворювачі даних (9780471465850): Річард Шрейера, Габор С. TEMES: Книги [/URL] Дельта-сигма перетворювачі даних, (0471465852), Річард шрейерово, підручників - Barnes & Шляхетний [/URL] Таблиця Зміст Ch. 1: Введення Ch. 2-го порядку сигма-дельта модулятор Ch. 3 другого порядку сигма-дельта модулятор Ch. 4: вищого порядку дельта-сигма модуляції Ch. 5: смугової і квадратурні дельта-сигма модуляції Ch. 6: Здійснення міркувань дельта-сигма АЦП Ch. 7: дельта-сигма ЦАП Ch. 8 високому рівні проектування і моделювання Ch. 9: Приклад модулятор системи App. Спектральний App оцінки. B: дельта-сигма інструментів програми. C: Шум в перемикаються конденсаторах дельта-сигма перетворювачі даних

Дякуємо за посилання. На жаль, у мене немає цієї книги, але я буду бачити, може бути, це якось можна в Інтернеті або в бібліотеці. Спасибі ще раз.

Ця книга називається "Зелена книга". Наступна називається "Жовтої книги". Дельта-сигма перетворювачі даних: теорія, проектування та моделювання (9780780310452): Стівен Р. Norsworthy, Річард Шрейера, Габор С. TEMES: книги [/URL] Обидві книги відрізняються відомої книги по дельта-сигма методи модуляції. Ви повинні мати "Зелену книгу" по крайней мере, разом з наступними. [Url = http://www.mathworks.com/matlabcentral/fileexchange/19] Консультаційний центр MATLAB - File деталь - дельта-сигма інструментів [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back