Двоступінчастий Міллер Opamp рівня 49 проблеми

H

hyc

Guest
Додається MillerOpAmp, коли я біг HSPICE з 1-го рівня моделі, (VTO = 0,5), начебто все працює, як задумано, всі транзистори, що працюють в регіонах і насичення I (М5) і я (М7) є 20uA як те, що ми було б очікувати. Однак, коли я змінити модель до рівня = 49 0.18um, речі абсолютно різні, хоча всі транзистори, крім M9 все ще працюють у насиченні регіонів, хвостовий струм I (М5), замість того, щоб 20uA, тільки натягнувши на 16uA, мабуть , струм обмежений деякими транзисторів, питання: Чи є інтуїтивно зрозумілим способом (або за допомогою простих розрахунків сторони), щоб знати, які транзистори обмежують струм і, як поліпшити?

Я думаю, що рівень-1 модель не використовувати ті ж фізичні параметри. Різниця між 1-го рівня та рівня-49 не повинно призводити до основних поточним відзнаками. Я думаю, з рівнем-49 M5 пішов у лінійному режимі. Я не впевнені, якщо 1-го рівня моделі також граничну напругу зсуву на підкладці. Це також може знизити volatge запас для M5, тому порогового напруги МОП збільшує diffpair.

спробуйте збільшити довжину (не використовуйте мінімальну довжину Поточний дзеркалювання)

Так, це загальний принцип, але працює в неправильному напрямку і дисків M5 далі в лінійному режимі ... рис. Мій колишній думаю, дійсно ...

Дякуємо за всі відповіді. M5 і раніше знаходиться в насиченні рівні 49 моделі. З M5 відображається з M8, якщо я (M8) можна зробити 20uA, не я (М5) буде "змушений", щоб 20uA, а? Так не обмежує транзистори або M1, M3 (або М2 і М4)? Спасибі,

Так M5 мають 16uA і M8 20uA. Так напруга на M5 менше Vth + Vdsat але вище, ніж Vdsat. Так нетривалий ефект канал складає 4uA розходження, що показано на рівні-49. Є проблема з падіння?

rfsystem: Я думаю, що я просто занадто застряг в концепції, що нинішній дзеркальні повинен бути однаковим, незалежно який, тому я завжди думав, що я (M8) повинна бути рівна I (М5), яка повинна бути 20uA. Але ви, здається, має на увазі, воно не повинно бути так, поточний дзеркальний можуть бути різними, навіть на 20%, в цьому випадку. Якщо це так, немає ніякої проблеми. Ще одне питання, як ви зазвичай dicide струм зміщення, наприклад 20uA в цьому випадку, якщо споживана потужність не має значення, це завжди більше, тим краще для formance, посилення, GBW і т.д.? спасибі,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back