Двонаправлену MOS перемикач - 3А

G

gorkin

Guest
Привіт брати! Мені потрібно один пристрій посилання, двонаправлений перемикач MOS для контролю зарядного пристрою в GR64 модуль (SonyEricsson GSM / GPRS модуль). Цей модуль має один блок введення / виводу (BATT PIN) для живлення (той же штир струм і джерело) мені потрібно відключити його, щоб вимкнути модулі (у деяких випадках необхідно відключити живлення від модуля). Кожен знає, один пристрій для цього додатка? Спасибі велике, Горкіна

Я думаю, ви можете використовувати додаткові транзистори послідовно з'єднаних з діодів з'єднані паралельно. Кожен з них буде обробляти один напрямок струму. Недоліком є висока падіння напруги = Vdrop_ON + Vdrop_Diode. Чи одного транзистора пов'язано у виході діодний міст випрямляча Vdrop = Vdrop_ON + 2 * Vdrop_Diode. Або може бути ви можете знайти Твердотільні реле з необхідної характеристики або інший приклад: http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/1096

Привіт, я необхідно Двоскерована MOS SWITCH ... У кількох словах: У моєму applcation, один GSM модуль управління заряду батареї, батарея підключена в одному конкретному контактний модуль GSM, коли в заряду, струм в одному напрямку, коли до розряду, струм у протилежному напрямку .. . скидання, мені потрібно відключити цей контакт ... але я не можу знайти одне рішення з МОП звичайних swicth. Я не можу використовувати рішення згаданих Артем брат, тому що напруга на діоді DOP викличе помилку в батареї модуля управління ... Спасибі, Горкіна.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back