Двигун постійного струму контролю кількості оборотів використанням PIC16F84A! Коду, необхідного

T

thecall

Guest
хтось плз дайте мені код для постійного струму управління за допомогою PIC16F84A плз завантаження коду і схема плз hellppppppp

Не використовуйте древніх 16F84, 16F628 це сучасна заміна і апаратного ШІМ-модуль дозволяє просто контролювати швидкість двигуна тривіально.

pic16f88 є кращим. це краще, ніж як

Просто відвідайте Microchip і мати по крайней дивитися на вказівки щодо використання. Є навантажень матеріал на управління двигуном!

Ось проекті я працюю. Я можу дати вам схеми і HEX файл, код я можу допомогти вам писати свої власні: підморгувати:

хтось плз завантажити повний проект ............. його буде велика користь для мене

[Цитата = thecall] хтось плз завантажити повний проект ............. його буде велика користь для мене [/ цитата] Схоже школі. 16F84 погано підходить для управління двигуном, використання ПІК з ШІМ замість цього. PS ніхто не робить вам послугу, робити домашнє завдання для вас.

PS Будь ласка, зробіть пошук перед публікацією, я бачив, і навіть помістив весь подробиці того, що ви досить вимогливих раніше ... тільки пошук, і ви побачите, що ... З найкращими побажаннями

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back