Двигун постійного струму відкриття ящика

C

crf250rider14

Guest
Привіт усім, це мій перший пост, і я повинен сказати, що це відмінний форум! Отже, у мене є невеликий дерев'яний ящик близько 6 дюймів в ширину і 10 см в довжину. , Яка знаходиться під полицею. Скриньці лежить на полозках під ним. Але зараз я хочу, щоб підключити невелику 12v двигуном постійного струму з радіорубки. Я знайшов спосіб зробити двигун йти в обох напрямках, з використанням DPDT перемикач. Тепер, як я буду використовувати двигун постійного струму, щоб зробити ящик ходить взад і вперед? Сподіваюся, я зробив це досить ясним для розуміння. Будь-яка допомога буде дуже appreaciated. Дякуємо.

Fix гайку ящик і нитка бар на вісь мотора. Двигун кріпиться до полиці. Якщо ваш двигун torqueless для цього використовувати коробки передач.

Ого дякую за швидку відповідь! Що ви розумієте під різьбовий бар? Я хотів би тримати двигун стаціонарний і вона поштовх відсік відкритим. Я думав про щось, що було рифлені, як ви сказали. Чи можу я купити бар де-небудь? Або я повинен йти до машини магазин і він склав? Ще раз спасибі за вашу допомогу.

Різьбові барі ви повинні знайти в хорошому магазині. Вони мають ті бари від 4 мм ...... 30 мм (у дюймах??) Протягом приблизно 2 $ / м (4 мм) Сподіваюся, ви отримаєте роботу ящик автоматизації.

Хм. Я дійсно не розумію ідею різьбових бар. Якщо я ставлю гайки в ліс задній стороні коробки. А інший кінець підключений до двигуна. І я переходжу на мотор не було б просто піти кинув гайку? Не буде тягнути або штовхати ящик ... Може бути, я не є розуміння всієї концепції, що ви намагаєтеся пояснити.

Ось принцип. Ви можете знайти двигун, як вам подобається. ЯК
Ви можете розмістити двигун і на правому кінці threadbar (у форматі PICT.) Тобто двигун розташований назад полиці. (Зробіть тільки необхідні частини для кріплення двигуна до рами.)

Розумію. Вона має більше сенсу зараз. Сподіваюся, я не з'єднають вас з багато клопоту, що робить діаграму. Я дам вам знати, як це виходить.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додано о 19:40 ---------- Попереднє повідомлення було о 19:29 ----------</span></span>
І ще одне питання, використовуючи дизайн ви зробили, буде різьбових бар бути стирчать коли ящик закритий?

Якщо ящик рухається вліво, щоб відкрити те різьбові бар буде всередині ящика, припустимо, що вище схема знаходиться в закритому положенні, а лицьовій стороні лівого боку Алекса

Ohhhh. Ось, напевно добре працює тоді. Я повинен буду спробувати це.

якщо ваша стійка досить гладкою. Ви можете вибрати потік також. Я маю на увазі вовни. Це буде швидше в порівнянні з потоком системи бар

Ще одне питання, ящик досить мала, те, що розмір двигун працюватиме також відкриття і закриття його? Я тільки що купив 9-18В постійного струму двигуна від Radio Shack. Ви думаєте, добре це чи потрібно більше?

Я поняття не маю, механік розрахунки, необхідні і навіть якщо б я знав їх Є також занадто багато невідомих чинників, як те, як легко ящик слайди, вага, нитка крок за один оборот, що крутить двигуна і т.д. Єдина відповідь, яку я можу дати щоб спробувати і подивитися, чи працює він, якщо не потрібно сильніше двигуна. Алекс

У невеликий тест. Візьміть гайку і болт, однаковий розмір ви думаєте, у використанні. (Почніть з 4 ... 5 мм) Прикріпіть болт двигуна міст з пластикової чи гумової трубки і перевірити, що це сила, мотор може дати через гайку. З повагою ЯК

Гей, ви знаєте, що веб-сайти продають gearboxs для невеликих двигунів?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back