Двигун постійного струму ІС управління з низькою розсіюваною потужністю

S

snmeciut

Guest
Я хочу контролювати двигуни постійного струму Напрямок та швидкість. Я використовував l298 але ця мікросхема є розсіює потужність близько 5watt. є які-небудь зв'язок або ланцюг з низькою розсіюваною потужності? спасибі. snmeciut

[Цитата = snmeciut] Я хочу контролювати двигуни постійного струму Напрямок та швидкість. Я використовував l298 але ця мікросхема є розсіює потужність близько 5watt. є які-небудь зв'язок або ланцюг з низькою розсіюваною потужності? спасибі. snmeciut [/ цитата] 8) Ви можете використовуючи IC556 таймер для дизайну постійного струму регулятор швидкості.

Наскільки мені відомо, двигуни з відключається напрямків може бути реалізована з використанням змінного струму. : Ролл: Чи правда це? PLS раджу

У мене є DC-DC перетворювач з перемикачем CMOS, які контролюють напруга двигуна і швидкості двигуна. ця схема має низьку розсіюваною потужністю, а й за контроль над напрямком двигуна я використовував l298, які приймають управління від 8051.this IC має високу розсіюваною потужністю близько 5watt. я хочу, щоб замінити цю IC інші схеми Суха, як H-міст CMOS.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back