Датчик температури нижче -55 'C

A

alberteerj

Guest
Будь-який знає будь-який тип / модель Датчик температури компонент, який може вимірювати температуру [COLOR = червоний] нижче -55 'C [/COLOR]? Те, що я шукав так далеко, в основному нормальні датчика LM10, як тільки можна працює не нижче -55 ° С. : Плакати:

Будь-який інший тип, який просто сам компонент тільки? без готового модуля

Халі alberteerj, Datasheet, каже нам дещо більше "визначено" діапазоні температур! Це не еквівалентних пропозицію як: "Він може працювати строго тільки в цьому темп.-діапазоні", означає тільки те, що даний Дані приведені на garanted в descripted / Temp вказаної відстані! К. Як ви зацікавлені низькі температури Pls? У нас будуть застосовані (так 25 років тому), на відм. AD590s всього за 5 Кельвіна !:)_ було як типовий військовий типу лише (-55 - +125 С). Я повинен сказати, це був кожен раз тільки на короткий час у функцію, але не тільки один раз. Я думаю, ви повинні прийняти thermocross / промисловий датчик або типовий елемент PT і якщо ви Arent так глибоко на крайній температура: вона буде працювати і ви повинні його калібрування самостійно. К. [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 3 хвилини: [/COLOR] [/size] AD590 дуже вітаємо, як тому що він 1uA / K поточного Modus. Якщо ви помістіть 1K-ви можете виміряти прямий "Kelvis в мВ" ...

Моя найнижча температура може досягати до -100 ° С. Тому що я роблю деякі вимірювання температури для деяких холодильники, які працюють нижче -55 ° С. В основному, я є свій власний готові розвивати MCU ради. Мені просто потрібно зовнішнього датчика температури для введення рівня напруги чи щось моя порада MCU. В даний час я вже був один датчик температури, які працюють добре з моєю MCU ради та діапазон датчика операційної -55 'C до 125'C. Але зараз мені потрібно нижнього діапазону датчика температури для моєї поради =) [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 3 хвилини: [/COLOR] [/size] [цитата = karesz] Халі alberteerj, Datasheet, каже нам, деякі речі по "особливим" діапазоні температур! Це не еквівалентних пропозицію як: "Він може працювати строго тільки в цьому темп.-діапазоні", означає тільки те, що даний Дані приведені на garanted в descripted / Temp вказаної відстані! [/Quote] Якщо для цього випадку LM35 низька температура може досягати до якого читання?

Мінімальна літературі дані пропонується! LM35 datsheet показані типові (не вказано) продуктивністю до -75 ° C. Зокрема, можна побачити різке вигин при ~ -65 ° C, так що це дуже малоймовірно робітників при -100 С. Там у більше шансів отримати майже лінійна залежність з іншими видами, наприклад, AD590 сказав. Особисто я не бачу великих зусиль при використанні RTD в простий дільник напруги холостого ходу, за умови, дозвіл АЦП є достатнім. Ви повинні лінеаризована вимірювання цифровий, але повністю визначається поведінкою. На відміну від датчика IC з невідомими характерні помилки, ви можете виконати простий калібрування по двох точках, щоб eleminate АЦП і помилки еталонний резистор.

[Цитата = FVM] ... ГРД повністю зазначеного поведінки. На відміну від датчика IC з невідомої помилки характерні] цитата ...[/ Я згоден Абсолютно, я хотів би лише сказати, що деякі інші обмеження можливі, як з "garanteed / зазначених діапазонів" для читання і думаю, це ... Я написав також, що ми експериментували тільки, що і це не було промислового розвитку або продукту. Напівпровідники в екстремальних тому додатка буде (згодом похмурого) став металевим шаром розшарування і проблеми зв'язку опір :-(... К.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back