Датчик для виявлення порушень землю

S

swingfire

Guest
Привіт, це мій перший пост так що вибачте мене, якщо прямо зараз я шукаю допомоги. Я намагаюся проектувати і будувати невеликі схеми, яка буде визначати, коли площа землі порушується, будучи вирив в. В ідеалі було б мати можливість відсівати тварин і діяльності на верхній поверхні. і тільки виявити, якщо сама земля порушується тобто чимось копатися в цьому. Я спочатку мав намір використовувати акселерометр, але я справді її потребує, щоб мати можливість відсівати тільки загальний рух. Також я б ідеально, як це мати доти діапазон наскільки це можливо. Я маю намір висновок analague-цифровий перетворювач, а потім до ПК, так що при необхідності я думаю, комп'ютер може зробити деякі з скринінгу. Я сподіваюся зберегти витрати значно нижче $ 100. Я починаю підозрювати, цей проект знаходиться на межі своїх можливостей, але я би вдячний за будь-яку допомогу і все.

Привіт Свінгфайр, це цікава задача. Дійсно хотів би знати, як ви в кінцевому підсумку вирішити її. Кілька питань, які приходять мені на думку: 1. Чи є можливість контролювати землю зверху? Тоді, можливо, ми можемо зробити глибини профілю поверхні за допомогою ультразвукової локації і з'ясувати, якщо є діра починає з'являтися. 2. Так як ви думали використання MEMS ти завжди чекаємо, копати, щоб викликати значні порушення? Якщо це ваш випадок, MEMS може бути гарною ідеєю.

Наскільки велика площа ви контролюєте? Якщо вона досить мала, Ви можете вигідно рядка матриці проводів під поверхнею і шукати розрив у проводі (відкритий контур). З акселерометра можна використовувати DSP для виявлення різних типів "звуків".

[Цитата = претензійний] Наскільки велика площа ви контролюєте? Якщо вона досить мала, Ви можете вигідно рядка матриці проводів під поверхнею і шукати розрив у проводі (відкритий контур). З акселерометра можна використовувати DSP для виявлення різних типів "звуків". [/ Цитата] Я сподіваюся, що для покриття радіусом не менше 5 метрів від датчика. Я, можливо, дивлячись на це неправильний шлях?. Чи повинен я, дивлячись на те, що б замість того, щоб виявляти метал в лопатою. Чи зможу я закласти намагнічені кабель, який виявляє ще один металевий предмет, в безпосередній близькості?. Що стосується Вашої пропозиції aryajur Я думаю, що ультразвукові починаючи б далеко за межами моїх можливостей. Я б ідеально, як простий тип датчика зонда, який може бути просто заритий в землю.

Ідея розмістити дротяної сітки може бути добре, але там, можливо, проблема, якщо яка-небудь тварина викопує і викликає його спусковий гачок. Ідея для виявлення металевих предметів може бути добре. Я думаю, ви можете розмістити виявлення котушки в якийсь стратегічних місцях під землею, щоб покрити всю площу, а потім використати його. Схема буде такою ж, як металодетектор, але це, можливо, буде потрібно декілька датчиків для покриття усієї області. Але, можливо, ультразвукові може бути дешевшим і менш складним. Це не так важко зробити ультразвуковий радар.

Дуже гарний предмет. Я хотів би використовувати п'єзоелектричний перетворювач фільм або диски як мікрофони похований в області, що цікавить. Ідеального "до тих пір діапазон, наскільки можливо." було б справою більш широке коло мультиплексованих або змішаної мікрофони, або більш чутливим / більше / посилений них. http://www.sparkfun.com/commerce/product_info.php?products_id=9196 Мігель

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back