Датчик вологості моделювання в Proteus

R

revni

Guest
Привіт, це мій перший розміщення .. я хочу запитати вас, ми можемо імітувати датчик вологості в Proteus? може бути, моя проблема полягає в бібліотеку. У вас є посилання для завантаження бібліотеки про датчик вологості (HIH-4000, HMZ-435C, SHT1x і т.д.)? * Для отримання додаткової інформації, я використовую Proteus v7.1 SP4. завдяки, перш ніж. : Посмішка:

Ласкаво просимо revni! шт серії підтримуються в Proteus 7,6 + і може бути легко моделюється. Я не бачу ніякої моделлю для інших, але й може smiulate їх з різними кришками або дозвіл (банк) [COLOR = "Silver"]

Я спробував встановити Proteus 7,6 +, але вона провалилася. Я не знаю, в чому причина. У вас є посилання для завантаження хороші і сумісних Proteus для Windows 7? . Завдяки aehsani18 [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Повідомлення додав: 08:56 ---------- Попереднє повідомлення було в 8:36 - --------[/SIZE] [/ I COLOR] встановили Proteus v7.6, але я не можу поставити компонент для макету. хто може мені допомогти?

Ей, я знайшов крок для того щоб встановити Proteus 7,6 +. це посилання [URL = http://embeddy.blogspot.com/2010/05/1-how-to-install-proteus-76-sp4.html] Embeddy: [1] Як встановити Proteus 7.6 SP4 [? / URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back