ДПФ для FPGA

R

rogger123

Guest
Привіт, було б можливо мати ДПФ для ПЛІС заснований конструкцій. Я маю на увазі насправді мають сканування ланцюга?

ДПФ логіки використовується для тестування чіпів для manfacturing / виготовлення помилки через забруднення пластин, зміна допінгу, шорти / відкриття в кремнії і т.д. .. з FPGA вже manfuactured і випробувані,,, ДПФ логіки не потрібно в FPGA конструкцій.

Я думаю, ви можете вкласти ДПФ контуру в FPGA для тестування розроблені схеми. JTAG схема по своїй суті в FPGA використовується для перевірки ПЛІС і для налагоджувальних цілей.

[Цитата = videohu] Я думаю, ви можете вкласти ДПФ контуру в FPGA для тестування розроблені схеми. JTAG схема по своїй суті в FPGA використовується для перевірки ПЛІС і для налагодження. [/ Цитата] тест на те, що? а якщо і мають намір перевірити схему функціональності в різних вузлах в ланцюзі .. і може зробити це краще за допомогою програмних засобів (наприклад, chipscope Pro для Xilinx). нормально все одно нехай і вкласти сканування ланцюжка в логіку FPGA, як погано в перевірити його ... (АТС, які коштують мільйони доларів насос АТГН моделей та аналізу результатів випробувань упаковують ASIC), якщо і має намір зробити цей процес вручну ... .. Я думаю, це буде дуже і дуже важко

Якщо ідея полягає у використанні backanotated список з'єднань (після введення ланцюга сканування) для FPGA прототипів, ви можете спробувати знайти знаменитий Фостер-Беннінг книги, вони охоплюють цього питання. З моєї точки зору, Є деякі переваги в цьому, замість використання RTL для ПЛІС (наприклад, тестування дизайну, який дійсно збирається в чіп все-таки платній зміни, ОЕО, ...). Але рас-advanteges в тому, що вам потрібно для розробки сценаріїв для backanotation, FPGA галузі використання буде біднішими у зв'язку із заміною бібліотек ASIC з ПЛІС цільової бібліотеки замість чистого RTL, ... Звичайно, FPGA є попереднє тестування, і ви не потрібні ніякі scanchain за функціональним призначенням на ньому. Але, якщо ви використовуєте aprouch з бек-анотованими список з'єднань, ви можете запустити АТГН тестів на базі ПЛІС, щоб після перевірки всіх перетворень в передній і задній кінець потоку.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back