Гібс явище

A

adiguna

Guest
якийсь один може пояснити мені, що планки феноменологічної?
і чи є який-небудь зв'язку з вікном ..

Цитата:

Пояснення

Ми починаємо цю дискусію, приймаючи сигнал з кінцевим числом розривів (наприклад, прямокутного імпульсу) і знаходячи її рядів Фур'є представництва.
Потім ми спробували реконструювати його від цих коефіцієнтів Фур'є.
Що ми знаходимо, що чим більше ми використовуємо коефіцієнти, тим більше сигнал починає бути схожим на оригінал.
Тим не менше, навколо розриви, ми спостерігаємо брижами, що не представляється спадати.
Як ми вважаємо, ще більш коефіцієнтів, зауважимо, що вузькі кола, але не скоротити.
У міру наближення нескінченного числа коефіцієнтів, ця пульсація як і раніше не йдуть.
Це коли ми застосовуємо ідею майже всюди.
Хоча ці пульсації залишаються (і ніколи не опускається нижче 9% від імпульсу висота), площа в них прагне до нуля, що означає, що енергія цього брижі прагне до нуля.
Це означає, що їх ширина наближається до нуля, і ми можемо стверджувати, що саме відновлення первісного, за винятком точок розриву

Ще один спосіб поглянути на це множення в одній області так само, як згортки в іншому домені.У частотної області, ми множимо на прямокутній функції, аби коефіцієнти за певні частоти рівні нулю.Це означає, що в домені часу ми згортку по синку функції, нескінченно широкий.Наслідків цього є більш вираженими близько гострих розривів.

Як це часто буває, людина, яка отримує кредит на яке-небудь відкриття, це не оригінал першовідкривача, але найбільший мішок газу.Це явище було математично вирішена 50 років тому.

http://www.falstad.com/fourier/

спробувати зробити квадратні хвилі на цій сторінці, але ти не зміг досягти успіху в тому, що, чим ви зрозумієте, я думаю ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back