Група контролю ланцюгів

C

Chuotnha

Guest
Привіт,

Я намагаюся зробити лавці початок енергопостачання для моєї групи.Я хотів би мати 4 різних каналів (на 4 людини в нашій групі).Кожен канал має регульований ( ) та (-) вихід напруги, діапазон від 5 до 15 V і обмежити струм можна від 200 мА до 500 мА.Як я можу це зробити Ps з 1 каналу, виберіть кнопку, 2 збільшення та зменшення кнопки (або обертаються один), і 1 LCD показує, що напруга і струм цінностей.Мені потрібна допомога, щоб почати.

Спасибо

Chuot

Okazuje się, że wcale nie tak wiele. Co prawda dzisiaj na płytach montuje się zazwyczaj 12-15 portów, co jest wartością niewystarczającą, ale od czego dodatkowe karty PCI-e z kontrolerami i dodatkowymi złączami? W sumie do przygotowania potrawy konieczne jest 30 … <a href="http://www.frazpc.pl/aktualnosci/576281,Jak-wiele-poczonych-ze-sob-portw-USB-potrzeba-aby-usmay-kiebask.html">Continue reading <span class="meta-nav">→</span></a>

Read more...

спробуйте ЕПЕ грудня 2000 проблемою є рис, контрольованих поставок
чотирьох'ядерному

" based devices.

Я думаю, вам не варто витрачати час на "Мікроконтролери"

пристроїв.
Все, що ви хочете це блок живлення!

Так що я б buil пристрій з 1 трансформатор і 4 indepandent channles заснований на 723 регулятор напруги в конфігурації з зовнішньої transisor NPN і резистори (потенціометрів) для регулювання напруги та струму.Може бути, вона не є новою СК, але він залишається одним з кращих коли-небудь зробив ..
На передній панелі ви будете монтувати 2 LCD вольтметром (з хобі магазині): один для відображення напруги і одна з шунт резистор для відображення currenrs.Вам також буде необхідно, я думаю, 2-полосная 4 ступені перемикання для вибору каналів і 8 Група терміналів на банани пробки як 4 незалежних виходів.

Якщо ви згодні з цією концепцією і мають потребу в більш детальної інформації ..просто дайте нам знати ..

Як ви думаєте, після трансформатора, LM317 (див. малюнок) допоможе?

Що стосується дисплея модуля, ви можете розглянути 'Дисплей ADC "з мікросхеми, наприклад TC7107A (Сід інтерфейс) або TC7116A (LCD інтерфейс)

Для вибору потрібного напруги / поточний канал буде показаний на світлодіодні / LCD, ви можете розглянути аналогового мультиплексора, наприклад MPC508 від Texas Instruments.

Многоелементние Поверніть потенціометрів може використовуватися для емуляції збільшення / зменшення кнопку.
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Дякуємо вам за дуже корисні поради.

Я до сих пір не знаємо, як підключити кнопку вибору каналу з пристроєм.Чи потрібно таймер, лічильник, декодер ланцюгах, для контролю за мультиплексори, так как мне нужно только 2 збільшення / зменшення кнопки (або 2 rotaries) і одного каналу, виберіть кнопку.

Ще раз спасибі,

Chuot

Я думаю, що ви повинні, по крайней мере, подивитися на ЕПЕ MAG статтю, оскільки вона може бути побудована декількома способами,
вот ПОС деяких екранів на ЖК

Chuotnha писав:

Я до сих пір не знаємо, як підключити кнопку вибору каналу з пристроєм.
Чи потрібно таймер, лічильник, декодер ланцюгах, для контролю за мультиплексори, так как мне нужно только 2 збільшення / зменшення кнопки (або 2 rotaries) і одного каналу, виберіть кнопку.

Привіт усім вам і дякуємо за все,

Мені не вистачає точки вниз завантажувати статті з журналу, і я думаю, я міг би спробувати на microcontroler мого округу, тому що я хочу їй бути невеликими і з нетерпінням здорово.Чи можете Ви мені допомогти з мікропроцесором дизайн.

Спасибо,

chuot

Я дав тобі 20 балів завантажити ЕПЕ Mag питання DEC січня 2000
І 2001
Вам необхідно як питання з постачання рису
удачи
BB

Я завантажив ЕПЕ грудня 2000 Випуск на MCU:
http://www.mcu.cz/atm/index.php?
Ви повинні зареєструватися, перш ніж ви можете завантажити.Реєстрація безкоштовна.

Назва файлу:
EPEdec2000.1.rar
EPEdec2000.2.rar

Змінити:
Січень 2001 питання також були завантажені в MCU вже:
EPEjan2001.1.rar
EPEjan2001.2.rar(Перш ніж створювати цю посаду, 'bbarney' не відповіли чи безоплатно точок на 'Chuotnha' ще. Після заповнення цієї посади (займає деякий час, щоб завантажити статей MCU), я

з'ясував 'bbarney' дав 20 балів на "Chuotnha ". Можливо, ця посада буде надавати іншим користувачам, які зацікавлені в цьому проекті, але не можуть завантажити статті з EDAboard, можливість отримати їх від MCU.)

Thank's nicleo, я б подумав про те, що ідея, в будь-якому випадку Chuotnha Вас є 2 шляхи до отримати його зараз, і вам варто прочитати всі посади ви можете знайти тут, на цифровому або microcontrolled електроживлення's. Перевірте деякі Парфумерні посаду
в, як він збудував багато ЕПЕ проектів і завантажили коди для чіпсів.

Heres посилання на інший Quad харчування
http://www.circuitcellar.com/library/print/1202/millier149/index.htm

Привіт усім вам,

Велике вам спасибі за вашу підтримку.Я тільки завантажити файли з "bbarney", оскільки "MCU" файли не відкрито.Тепер, я читав, і я, як і раніше, потребуємо вашої підтримки знову, і я дуже вдячний всім вам.

chuotnha

Здравствуйте,

Кожен знає, як керувати цифровими горщик без використання microcontroler.Як би я контролю 8 різних горщиків (8 каналів)
за допомогою всього лише 2 кнопки.Чи можу я зробити це без використання microcontroler.І, до речі, який microcontroler develpment комплект, який ви вважаєте Ok для такого роду проектів.

Спасибо

Chuotnha

читання
http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/606

Привіт Nicleo,

Я feelling трохи stupic, оскільки я не в повній мірі зрозуміти, як же ви з LM317 ланцюга.Чи можете ви сказати мені, як схема роботи, крок за кроком, або ви можете сказати, які книги, журнали ...так що я може мати деяке уявлення про те, що ланцюг.Я побачити опис цих пристроїв, але я не знайшов щось подібне.К сожалению для Вас ще раз.

Chuotnha

Привіт Nicleo,

Я просто foud вашої LM317 замикання на fairchildsemi описів.Спасибо

Chuotnha

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back