Грубий аналіз Зміна

D

dhaval4987

Guest
Всім привіт Якщо я просто хочу, щоб перевірити схему поведінки при різних кутах, просто грубий аналіз, і не Монте-Карло, що і як я повинен змінити параметри? Я розумію, що СС кошти NMOS і PMOS повільні і FF означає як швидко ... але чи є кореляція між кількістю зміна Vth одного з V в інших? Я маю на увазі, якщо я збільшую Vthn, то яку суму я повинен збільшуватися Vthp для SS? Як щодо С.Ф., FS і Versa FF віце? Крім того, коли я намагаюся змінити 2 або декількох параметрів за один раз, як я знаю, де мій пристрій потрапляє в кривій? (Приклад мінливому Vth для NMOS і PMOS, а потім зміни Vdd і температура-як я можу визначити кут операції, наприклад це швидше, ніж FS або повільніше, ніж SF або швидше, ніж SF і, як мудрий!?)

Або дозвольте мені перефразувати питання. З Температура та Vdd і V-ой, яке домінує? - Це допоможе мені вирішити, космічний апарат, а потім на основі домінування, що я можу зробити грубий аналіз у кожному випадку.

Є ще одне питання: я зробив 3 аналіз, в якому перший випадок, всі умови були характерні типові Vdd, Temp, V-ий і Лефф. В іншій, я продовжував Temp 125c, Vdd знизилася на 10%, V-ий збільшилася на 10% і Лефф без змін. і в 3-м один, я продовжував Temp 125c, Vdd знизилася на 10%, V-ий збільшилася на 10% і Лефф збільшилася на 10%. Технічно, якщо я збільшую Лефф, то схема продуктивності сповільнюється ще більше. Але дивно, що я знайшов 2-й випадок повільніше, ніж третє один. Не вдається зрозуміти, чому!? Хто може сказати мені?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back