Графічний інтерфейс користувача в MATLAB

A

anupama385

Guest
Я створюю GUI в MATLAB. Як реалізувати фільтр високих частот у ньому? Може хто-небудь мені допомогти?

написати фільтрації кодів або за телефоном відповідні функції усередині GUI коду. Якщо ви можете бути більш конкретним ми можемо бути більш корисним.

написати фільтрації кодів або за телефоном відповідні функції усередині GUI коду. Якщо ви можете бути більш конкретним ми можемо бути більш корисним.
У мене є 3 види файлів, які будуть читати CSV, DAT і TXT файлів. Дані прочитуються і відображаються на осі в GUI. Але з яких-небудь шуму, це не дуже ясно. Мені сказали, для реалізації фільтру високих частот, так що деякі шуми можуть бути видалені. Потім ділянок спектрограми. Сподіваюся, що я ясно:)

Ви можете додати ще одну кнопку, щоб ваш графічний інтерфейс, який фільтрує Ваші дані. або ви можете додати фільтрації в існуючий код. Якщо ви додаєте кнопку, він фільтрує дані і графіки його спектрограми. Ви можете зробити цей код всередині коду розділі кнопки.

Дякуємо за ідею:) Чи є у вас ідеї, як фільтрація код повинен бути ....?

Ви можете використовувати інструмент фільтрації дизайн Matlab. це дуже корисно.

Чи можете ви просто скажіть мені більше про це ... Я хочу сказати, коди або інші рішення ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back