Графічний ЖК-128x64 необхідну допомогу

M

maria258

Guest
Я хочу, щоб цей інтерфейс графічний LCD, який KS0108 контролер PIC16F877. Може хто допоможе мені з деяких основних кроків, щоб отримати задоволені Pls результат? Всі допомога буде прийнята з вдячністю. Завдяки Марії

Є багато бібліотек там для PIC24s, PIC32 і dsPIC причому всі вони мають PMP. Я знайшов два проекти, які використовує PIC18 з бібліотеки, і джерело: [URL = "http://www.thepinguin.net/projects/glcd-pong/"] gLCD понг [/URL] [URL = "http://www .electro-tech-online.com/microcontrollers/41023-glcd.html "] Glcd [/URL] Оновлення ПОС до 16-бітний б зробити це трохи легше. Сподіваюся, що це дає вам деякі поради.

немає інформації на цьому сайті ви дали

Прибуття в нижній частині сторінки для вихідного коду для Lib. Я також додати ще один блог, який обговорюється більш докладно інтерфейс, а також має вихідний код для Lib на другій сторінці.

.. Оновлення ПОС до 16-бітний б зробити це трохи легше Сподіваюся, що це дає вам деякі поради
Посилання, які вас в курсі які можуть бути корисними для maria258 Але як 16-бітових контролера робить його роботу легкою?? ! maria258 говорить про KS0108 заснований ЖК не про ПОС контролерами РК. [Я] PMP не є суттєвим для ks0108 рідкокристалічний [/I]: .- D

Чи є у вас які-небудь пропозиції anandpv2009? спасибі

Будь ласка, не ставте слова в мій рот. Ні, це не суттєво, і це не те, що я сказав. Існують численні PMP заснований бібліотеки і приклади використання PIC24, dsPIC і PIC32 для KS0108, тому легше адаптувати одну з цих до їхніх потреб. Є дуже мало бібліотеки і приклади використання PIC16 або PIC18.

Ви знайдете бібліотеку функцій у mikroC на цьому екрані графічний РК-дисплей з KS0108 процесора. Існує приклад програми, також у ньому. Він follwing процедур бібліотеки: Glcd_Iint Glcd_Set_Side Glcd_Set_X Glcd_set_page Glcd_Read_data Glcd_Write_Data Він також має розширені процедури для drwing лінії, прямокутники, кола, зображення і т.д.

Я використовую MPLAB син mikroC не буде добре. але мені доведеться дивитися на це.

Ось ще один проект і джерело Lib спеціально для 16F ПІК і KS0108: [URL = "http://www.sgvulcan.com/ks0108-graphics-library-for-pic16f-microcontrollers/"] KS0108 Graphics Library для мікроконтролерів PIC16F [/URL] Вона була написана для PICC Lite (Привіт-Tech), який я вважаю Microchip в даний час володіє. До речі, якщо ви використовуєте MPLAB який компілятор ви використовуєте?

Будь ласка, не ставте слова в мій рот. Ні, це не суттєво, і це не те, що я сказав. Існують численні PMP заснований бібліотеки і приклади використання PIC24, dsPIC і PIC32 для KS0108, тому легше адаптувати одну з цих до їхніх потреб. Є дуже мало бібліотеки і приклади використання PIC16 або PIC18.
, але PDF, які ви додали не має значення, що документ про ПОС контролерами РК. А також ви не можете використовувати PIC32 або PIC24 контролери безпосередньо з цими GLCDs через напругу проблеми рівні. 5V потрібно для цих GLCDs. RAM читати необхідно намалювати лінію на екрані, тобто 5 до контролера (всі порти не 5В). ОЗУ написати не проблема, тому що 3,3 достатньо.
Я використовую MPLAB син mikroC не буде добре. але мені доведеться дивитися на це.
За допомогою CCS компілятор. Ви можете використовувати його вбудовані бібліотеки на базі контролера KS0108 GLCDs. Якщо вам потрібно ks0108 бібліотека для C18/C30 я можу дати вам один (моя). Удачи.

якщо ви можете дати її мені, я був би дуже вдячний вам. Спасибі PS: а де ж місце, де я можу поставити цю бібліотеку?

Повторюю мій погляд, використовувати компілятор CCS він має вбудовану бібліотеку, тому що бібліотека для c18/c30/c32 (PIC18F, PIC24, dsPIC30, dsPIC30, PIC32 контролерів) компілятори тільки.
Приклад програми?.
Code:
 # # включити включати і в головному glcd_init (ПЗ); glcd_line (10,10,40,40, ПЗ); / / Це буде намалювати лінію на екрані .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back