Годинники прохідній і інжекцією заряду

B

budzz

Guest
Привіт, я хочу запитати про неідеальної ефект в аналоговий ключ. Годинники прохідній і інжекції заряду, ті два тільки що ж? спасибі.

інжекції заряду (також звані годинник прохідний, і заряд прохідний)

поруч paracitic конденсатора Cgd і CGS, чи є інші речі, які викликають прохідний годинник і інжекції заряду? або хтось може дати коротке пояснення про годинник прохідній і інжекції заряду, будь ласка. спасибі.

СК при дискретизації фази з МОП-транзистора в якості вимикача показана на Fig3. Коли включений, є кількість заряду, накопиченого в провідного каналу транзистора. Накопиченого заряду визначається за формулою: (напр., показано нижче), коли вимикач відключається, цей заряд вводять в будь-якому напрямку і частина заряду (ΔQ) скидається в конденсатор CS. Заряду ΔQ призводить до помилки напруга Q / CS на CS. До умови швидкого відключення при падінні час керування годинник дуже швидко, транзистор каналу зникає швидко. На практиці, заряду ΔQ навряд чи можуть бути передбачити точно.

Коли вимикач відключається, цей заряд вводять в будь-якому напрямку і частина заряду (ΔQ) скидається в конденсатор CS. Заряду ΔQ призводить до помилки напруга Q / CS на CS. До умови швидкого відключення при падінні час керування годинник дуже швидко, транзистор каналу зникає швидко. На практиці, заряду ΔQ навряд чи можуть бути передбачити точно.
Я також читав щось подібне до цього теж. Я знаю, що Є заряду, які повинні бути збережені, коли годинник перетворилися на "0". Але, виникає питання, що я не знаю, частка заряду, що скидали для зливу і що видається на джерело. і як опір в стоком і витоком буде перешкод. (опір може бути таким же / різних між стоком і витоком) спасибі

Я хочу знати, як спроектувати хороший перемикач в AD / DA схеми? Так як ми знаємо, він годинами прохідній і інжекція заряду в силу в перемикач.

Годинники прохідній і інжекції заряду різні. Годинники прохідний коштів годинник зміна сигналу на вузол воріт призвести до зміни стоку / джерела напруги через Cgd і Cgs зв'язку. І інжекції заряду коштів заряд стислого в / всмоктується з стоку / джерела в канал формування або зникають.

[Цитата = budzz]
Коли вимикач відключається, цей заряд вводять в будь-якому напрямку і частина заряду (ΔQ) скидається в конденсатор CS. Заряду ΔQ призводить до помилки напруга Q / CS на CS. До умови швидкого відключення при падінні час керування годинник дуже швидко, транзистор каналу зникає швидко. На практиці, заряду ΔQ навряд чи можуть бути передбачити точно.
Я також читав щось подібне до цього теж. Я знаю, що Є заряду, які повинні бути збережені, коли годинник перетворилися на "0". Але, виникає питання, що я не знаю, частка заряду, що скидали для зливу і що видається на джерело. і як опір в стоком і витоком буде перешкод. (опір може бути таким же / різних між стоком і витоком) спасибі [/quote] Важко моделі відношення заряду дисперсії, але в цілому передбачається, що половина заряду передані на джерело, а інша половина, щоб висушити. Я думаю, що ефективна довжина каналу залежно від режиму роботи також є чинником, на що з-за насичення заряд накопичується на джерело більше стоку (мається на увазі, що модуляція довжини каналу).

yepp.I згоден з вами, годинник прохідний є миттєвий процес заряду конденсаторів redistrubution для satisfcation КВЛ, це прямий результат годинник переходу і його терміни на порядок годинник transition.But краю інжекції заряду є процес MOS перемикач включення / вимикання, і його ссання / стиснення заряду з / на джерела і стоку вузол, який є непрямим результатом годинник переходу і включення / вимикання, може бути, це відбудеться пізніше і повільніше, ніж годинник feedthrough.There це тонка різниця у двох тут. Поправте мене, якщо я не правий Pls [цитата = leo_o2] прохідний годинник і інжекції заряду різні. Годинники прохідний коштів годинник зміна сигналу на вузол воріт призвести до зміни стоку / джерела напруги через Cgd і Cgs зв'язку. І інжекції заряду коштів заряд стислого в / всмоктується з стоку / джерела в канал формування або зникають. [/Quote]

Для часткового видалення ефекту інжекції заряду ми помістили два перемикачі половини розміру (перемикача) на boths боку перемикач з воротами, підключений до протилежної полярності. Таким чином, ми намагаємося, щоб поглинути точного заряду при вимкненому поставки точне chrge, коли він включений. Хоча розподіл chrge між джерелом anmd maynot стоку рівні, але це зменшити помилку.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back