B
budzz
Guest
Привіт, я хочу запитати про неідеальної ефект в аналоговий ключ. Годинники прохідній і інжекції заряду, ті два тільки що ж? спасибі.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Я також читав щось подібне до цього теж. Я знаю, що Є заряду, які повинні бути збережені, коли годинник перетворилися на "0". Але, виникає питання, що я не знаю, частка заряду, що скидали для зливу і що видається на джерело. і як опір в стоком і витоком буде перешкод. (опір може бути таким же / різних між стоком і витоком) спасибіКоли вимикач відключається, цей заряд вводять в будь-якому напрямку і частина заряду (ΔQ) скидається в конденсатор CS. Заряду ΔQ призводить до помилки напруга Q / CS на CS. До умови швидкого відключення при падінні час керування годинник дуже швидко, транзистор каналу зникає швидко. На практиці, заряду ΔQ навряд чи можуть бути передбачити точно.
Я також читав щось подібне до цього теж. Я знаю, що Є заряду, які повинні бути збережені, коли годинник перетворилися на "0". Але, виникає питання, що я не знаю, частка заряду, що скидали для зливу і що видається на джерело. і як опір в стоком і витоком буде перешкод. (опір може бути таким же / різних між стоком і витоком) спасибі [/quote] Важко моделі відношення заряду дисперсії, але в цілому передбачається, що половина заряду передані на джерело, а інша половина, щоб висушити. Я думаю, що ефективна довжина каналу залежно від режиму роботи також є чинником, на що з-за насичення заряд накопичується на джерело більше стоку (мається на увазі, що модуляція довжини каналу).Коли вимикач відключається, цей заряд вводять в будь-якому напрямку і частина заряду (ΔQ) скидається в конденсатор CS. Заряду ΔQ призводить до помилки напруга Q / CS на CS. До умови швидкого відключення при падінні час керування годинник дуже швидко, транзистор каналу зникає швидко. На практиці, заряду ΔQ навряд чи можуть бути передбачити точно.